search
Einde van 'Imposters' na 2 seizoenen
Series / Nieuws

Einde van 'Imposters' na 2 seizoenen

De donkere komedie kan niet meer op voldoende vertrouwen rekenen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Enigszins onverwacht raakte bekend dat de serie 'Imposters' geen vervolg meer zal krijgen. De donkere komedie vindt zo haar einde na amper 2 seizoenen. In de serie volgden we Maddie (gespeeld door Inbar Lavi) die er haar beroep van heeft gemaakt om mannen en vrouwen in een romantisch avontuur te storten vooraleer ze te beroven van hun fortuin. Alles bleek in eerste instantie goed te gaan, tot op het ogenblik dat drie slachtoffers beslissen om wraak te nemen.


Richard (gespeeld door Parker Young), Ezra (Rob Heaps) en Jules (Marianne Rendon) zetten de achtervolging in. In het tweede seizoen kwam er een extra belangrijk personage bij in de persoon van Uma Thurman. Deze mysterieuze vrouw bleek heel wat meer te weten van Maddie's bezigheden dan ze op het eerste zicht liet vermoeden.

Het cancellen van 'Imposters' komt er nadat eerder ook bekend werd gemaakt dat 'Girlfriend's Guide to Divorce' er na vijf seizoenen mee zou ophouden. Nu zowel deze serie als 'Imposters' naar de eeuwige jachtvelden werden verwezen is het voor Bravo vooral uitkijken naar 'Dirty John'. Deze serie heeft een cast bestaande uit onder meer Eric Bana en Connie Britton. De verwachtingen voor deze nieuwe reeks zijn alvast hooggespannen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen