search

Ons nieuws van maandag 4 juni 2018

Einde van 'Imposters' na 2 seizoenen
Series / Nieuws

Einde van 'Imposters' na 2 seizoenen

De donkere komedie kan niet meer op voldoende vertrouwen rekenen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Enigszins onverwacht raakte bekend dat de serie 'Imposters' geen vervolg meer zal krijgen. De donkere komedie vindt zo haar einde na amper 2 seizoenen. In de serie volgden we Maddie (gespeeld door Inbar Lavi) die er haar beroep van heeft gemaakt om mannen en vrouwen in een romantisch avontuur te storten vooraleer ze te beroven van hun fortuin. Alles bleek in eerste instantie goed te gaan, tot op het ogenblik dat drie slachtoffers beslissen om wraak te nemen.

Richard (gespeeld door Parker Young), Ezra (Rob Heaps) en Jules (Marianne Rendon) zetten de achtervolging in. In het tweede seizoen kwam er een extra belangrijk personage bij in de persoon van Uma Thurman. Deze mysterieuze vrouw bleek heel wat meer te weten van Maddie's bezigheden dan ze op het eerste zicht liet vermoeden.

Het cancellen van 'Imposters' komt er nadat eerder ook bekend werd gemaakt dat 'Girlfriend's Guide to Divorce' er na vijf seizoenen mee zou ophouden. Nu zowel deze serie als 'Imposters' naar de eeuwige jachtvelden werden verwezen is het voor Bravo vooral uitkijken naar 'Dirty John'. Deze serie heeft een cast bestaande uit onder meer Eric Bana en Connie Britton. De verwachtingen voor deze nieuwe reeks zijn alvast hooggespannen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's Don Johnson in 'Watchmen'!
Series / Nieuws

Eerste foto's Don Johnson in 'Watchmen'!

Wie speelt hij?

Onlangs werd bekend dat Don Johnson zich heeft gevoegd bij de cast van de HBO-serie Watchmen, een verfilming van de bekende strip van Alan Moore en Dave Gibbons. Nu zijn er eerste foto's online verschenen van Johnson, op de set van de serie.

De foto's werden oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Hollywood Pipeline en hieronder een tweet met de foto's. Je ziet Johnson als zijn nog onbekende personage, welke waarschijnlijk een agent is. Op de set was hij omringd met andere agenten, al waren hun gezichten bedekt met gele maskers.



Johnsons personage werd omschreven als het hoofd van een soort van speciale politie-organisatie in een alternatieve stad Tusla.

HBO heeft nog geen verschijningsdatum bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat deze Watchmen niet heel trouw zal zijn aan het bronmateriaal dat enkele jaren geleden al werd verfilmd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Scripts 'Game of Thrones' vernietigen zichzelf
Series / Nieuws

Scripts 'Game of Thrones' vernietigen zichzelf

In 2019 is het allerlaatste seizoen te zien!

De makers van HBO-hit Game of Thrones doen er alles aan om te voorkomen dat er weer scenario's lekken. Nikolaj Coster-Waldau onthulde dat de makers elk scenario laten verdwijnen, zodra dat opgenomen is. De veiligheid is extreem goed, volgens de acteur.

"Ze zijn erg, erg strikt. Dit jaar is het van idioot niveau. We krijgen de scripts wel daadwerkelijk, maar zodra de scène af is - en we krijgen de scripts enkel digitaal - dan maken we de scène en verdwijnt het gewoon. Het is een beetje als Mission: Impossible; ze vernietigen zichzelf," aldus de acteur.

De productie zorgt er dus voor dat de scenario's zichzelf wissen na verloop van tijd. Een goede ontwikkeling, want de afgelopen jaren lekten steeds vaker details uit. Nu hopelijk niet en krijgen we in 2019 een prachtig einde van de serie. Die zal volgens Coster-Waldau op de juiste manier eindigen en een mooie afronding krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Norman Reedus reageert op geruchten 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Norman Reedus reageert op geruchten 'The Walking Dead'

Een mooie foto.

Er staat heel wat te veranderen met het volgende seizoen van AMC-hitserie The Walking Dead. Acteur Norman Reedus neemt straks het stokje over van Andrew Lincoln als hoofdrolspeler. Dat bevestigt hij nu ook op Instagram, waarin hij een foto plaatst waarop hij en Lincoln elkaar een knuffel geven

Als de hoofdpersoon van The Walking Dead straks afscheid neemt, wordt de boel inderdaad flink opgeschud zoals showrunner Scott Gimple beloofd had. Hij stelde dat het negende seizoen als een nieuwe serie zal voelen en daar past een opfrissing van de cast wel bij.

Bekijk op instagram

Het is nog niet zeker hoe The Walking Dead afscheid gaat nemen van Lincoln. Hij zal vermoedelijk in zes afleveringen te zien zijn, waarna Reedus de nieuwe hoofdpersoon speelt. In de herfst gaat de serie van AMC weer verder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen