Nieuwe foto's en castpromoties 'Gotham'

Nieuwe foto's en castpromoties Gotham

De prequel serie krijgt een eerste seizoen.

Jim Pedd, 13 mei 2014 om 14:21

Fox heeft goede hoop dat zijn Batman-prequel serie Gotham een groot succes wordt. Onlangs toonde de studio ons al de eerste volledige trailer van de film en werd meteen aangekondigd dat de show een volledig eerste seizoen krijgt. In dat kader heeft de zender nu drie castleden tot regulars gepromoveerd. Verder zijn er nog een aantal foto’s vrijgegeven.
Cory Michael Smith, Victoria Cartagena en Andrew Stewart Jones zullen allemaal vaste rollen krijgen in de serie. Smith speelt de rol van Edward Nygma, de forensisch expert van het Gotham City Police Department. Hem kennen we beter onder zijn alter ego The Riddler. Verder speelt Catagena de rol van Renee Montoya, een van de detectives in dienst van de politie. En Jones is Crispus Allen, Montoya’s partner.

Op de vrijgegeven foto's zien we Donal Logue als Harvey Bullock, Ben McKenzie als Detective James Gordon, Jada Pinkett Smith als Fish Mooney, David Mazouz als Bruce Wayne, Camren Bicondova als Selina Kyle, Sean Pertwee als Alfred, Zabryna Guevara als Captain Sarah Essen, Erin Richards als Barbara Kean en Robin Lord Taylor als Oswald Cobblepoth, ofwel Penguin.

Het eerste seizoen van de serie telt 13 afleveringen en gaat in de Verenigde Staten in de herfst in première. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.


Lees meer over: gotham, fox, cory michael smith, victoia cartagena, donal logue, ben mckenzie, jada pinkett smith, david mazouz, camren bicondova, sean pertwee, zabryna guevara, erin richards, robin lord taylor

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws