search

Ons nieuws van dinsdag 13 mei 2014

Eerste foto uit seizoen 5 'The Walking Dead'!
Series / Foto's

Eerste foto uit seizoen 5 'The Walking Dead'!

Het vierde seizoen is net afgelopen; Rick Grimes heeft zin in het volgende avontuur.

De laatste aflevering van het vierde seizoen werd eind maart uitgezonden en nu nog geen anderhalve maand verder heeft AMC alweer de eerste foto van het vijfde seizoen online verspreid. Op de foto zien we het hoofdpersonage Rick Grimes, uiteraard weer gespeeld door Andrew Lincoln, die zich schuil houdt in Terminus.

De foto lijkt te voorspelen dat het nieuwe seizoen, gepland voor een debuut in oktober, gelijk verder gaat waar seizoen 4 is geëindigd. Het wond op Grimes hoofd oogt namelijk nog redelijk vers.

Eerder werd bekend dat er een aantal nieuwe personages gaan opduiken in seizoen 5, met onder meer de priester Gabriel Stokes (Seth Gilliam) en de 17-jarige Burton. Wat verwacht jij van het nieuwe seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeven posters 'Orange Is the New Black' seizoen 2
Series / Posters

Zeven posters 'Orange Is the New Black' seizoen 2

De dames in oranje keren aankomende maand terug in dertien gloednieuwe afleveringen.

Eerder deze week werd het derde seizoen aangekondigd voor Orange Is the New Black, een zogenaamde orginele Netflix-serie. Toch moet het tweede seizoen nog online verschijnen en voor deze tweede reeks nieuwe afleveringen heeft Neflix nu een vijftal posters online gezet.

Op de posters zien we zeven van de personages, die zitten opgesloten in een vrouwengevangenis. Het verhaal draait om Piper Chapman (Taylor Schilling) die veroordeeld is tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause (Laura Prepon).

Van het tweede seizoen verscheen verleden maand de trailer en de bijhorende dertien afleveringen zijn vanaf 6 juni verkrijgbaar via de populaire on-demand dienst.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vliegensvlugge teaser 'The Flash'!
Series / Trailer

Vliegensvlugge teaser 'The Flash'!

We zien "Fastest Man Alive" voorbijschieten, inclusief het logo van de nieuwe superheldenserie.



Afgelopen maanden kregen we al een paar teasers te zien van de nieuwe superheldenserie The Flash. Aan het einde van de promo voor de afsluitende aflevering 'Unthinkable' van het tweede seizoen van Arrow zien we nu een eerste vliegensvlugge scène van "Fastest Man Alive", inclusief het logo van de serie.

In de tweede superheldenserie van de zender The CW speelt acteur Grant Gustin de titelrol. De pilotaflevering is geregisseerd door David Nutter, die ook de pilot van Arrow regisseerde. Het alterego Barry Allen, ook gespeeld door Gustin, was in het huidige seizoen van Arrow al te zien in de afleveringen Three Ghosts en The Scientist.

Vermoedelijk is The Flash nog dit jaar te zien op The CW. De laatste aflevering van Arrow seizoen 2 wordt deze week uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's en castpromoties 'Gotham'
Series / Foto's

Nieuwe foto's en castpromoties 'Gotham'

De prequel serie krijgt een eerste seizoen.

Fox heeft goede hoop dat zijn Batman-prequel serie Gotham een groot succes wordt. Onlangs toonde de studio ons al de eerste volledige trailer van de film en werd meteen aangekondigd dat de show een volledig eerste seizoen krijgt. In dat kader heeft de zender nu drie castleden tot regulars gepromoveerd. Verder zijn er nog een aantal foto's vrijgegeven.

Cory Michael Smith, Victoria Cartagena en Andrew Stewart Jones zullen allemaal vaste rollen krijgen in de serie. Smith speelt de rol van Edward Nygma, de forensisch expert van het Gotham City Police Department. Hem kennen we beter onder zijn alter ego The Riddler. Verder speelt Catagena de rol van Renee Montoya, een van de detectives in dienst van de politie. En Jones is Crispus Allen, Montoya's partner.

Op de vrijgegeven foto's zien we Donal Logue als Harvey Bullock, Ben McKenzie als Detective James Gordon, Jada Pinkett Smith als Fish Mooney, David Mazouz als Bruce Wayne, Camren Bicondova als Selina Kyle, Sean Pertwee als Alfred, Zabryna Guevara als Captain Sarah Essen, Erin Richards als Barbara Kean en Robin Lord Taylor als Oswald Cobblepoth, ofwel Penguin.

Het eerste seizoen van de serie telt 13 afleveringen en gaat in de Verenigde Staten in de herfst in première. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste synopsis 'Heroes Reborn' vrijgegeven
Series / Nieuws

Eerste synopsis 'Heroes Reborn' vrijgegeven

Dat lijkt wel heel erg op het eerste seizoen van Heroes.

De aankondiging van Heroes Reborn is er pas net, maar nu al is er een synopsis vrijgegeven van de aankomende serie van NBC. Deze is gebaseerd op de eerdere serie Heroes van Tim Kring en volgt de levens van individuen die bijzondere krachten blijken te hebben.

Diezelfde Tim Kring keert terug voor de dertien afleveringen tellende miniserie, maar moet het ditmaal doen zonder de hulp van uitvoerend producenten Bryan Fuller en Jeph Loeb. Uit de synopsis blijkt dat de serie hetzelfde verhaal van het eerste seizoen moet gaan volgen.

De saga achter de serie van 2006 wordt voorgezet, nu bedenker Tim Kring terugkeert en nieuwe lagen toevoegt aan dit bijzonder originele superheldenconcept. Deze hoog geanticipeerde dertien afleveringen tellende miniserie zal de basiselementen van het eerste seizoen van de serie opnieuw aan elkaar verbinden. Gewone mensen worden wakker met buitengewone krachten. De serie wordt voorgegaan door een nieuwe digitale serie die nieuwe personages en verhaallijnen aan het publiek introduceert en ons naar nieuwe plaatsen brengt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix 'Daredevil'-serie gepland als één grote film
Series / Nieuws

Netflix 'Daredevil'-serie gepland als één grote film

Verder kunnen we een volledig andere verhaalstructuur verwachten dan wat we gewend zijn.

Enige tijd geleden kondigden Marvel en Netflix aan samen een aantal series te zullen maken over wat kleinere superhelden. Dat zouden series over de straathelden van het Marvel Cinematic Universe worden: Daredevil, Luke Cage, Iron Fist en Jessica Jones. Vervolgens komen de helden samen in één serie: The Defenders. In een interview met CBR sprak de Chief Creative Officer Joe Quesada van Marvel over de series. Het blijkt dat niet alleen de toon van de series uniek wordt.

"Ik werk erg, erg dicht samen met het volledige team, op alle niveaus van de serie," vertelde Quesada over de geplande Daredevil-serie. "Ik denk dat iedereen wel weet wat mijn relatie met het personage Daredevil is, en hoe belangrijk het personage voor me is. Niet alleen op emotioneel gebied, maar ook professioneel gezien. Daredevil bracht me terug naar Marvel en heeft me in deze positie gebracht. Ik bemoei me dus erg veel met de serie en ook met de andere Netflix-shows. Ik kijk er echt naar uit, en de duistere wereld van Daredevil en de andere Netflix-personages, maken het interessant."

Verder vertelde Quesada dat de dertien afleveringen één groot overkoepelend verhaal zullen vertellen. "We kijken naar de dertien afleveringen en plannen ze als het ware één grote film. Dat maakt het voor ons gemakkelijker het grotere geheel te zien," aldus Quesada.

"Je kunt niet ontkennen dat er binge-kijkers zijn. Je weet dat er Marvel-fans zijn die, zodra de serie zijn première beleeft, naar Netflix gaan en de volle twaalf of dertien uur gaan kijken. Dat gaat gebeuren. En het Netflix-model geeft ons de kans de serie op een andere manier vorm te geven dan een wekelijks terugkerende serie," vertelde hij. "Voor een wekelijkse serie kun je denken, 'Het publiek wil misschien niet nog twee of drie weken wachten om deze informatie te krijgen', maar met de Netflix-serie kunnen we vasthouden aan bepaalde zaken, om ze twee uur later te laten zien."

Kijken jullie erg uit naar de aankomende serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.