Eerste synopsis 'Heroes Reborn' vrijgegeven

Eerste synopsis Heroes Reborn vrijgegeven

Dat lijkt wel heel erg op het eerste seizoen van Heroes.

Jim Pedd, 13 mei 2014 09:36

De aankondiging van Heroes Reborn is er pas net, maar nu al is er een synopsis vrijgegeven van de aankomende serie van NBC. Deze is gebaseerd op de eerdere serie Heroes van Tim Kring en volgt de levens van individuen die bijzondere krachten blijken te hebben.

Diezelfde Tim Kring keert terug voor de dertien afleveringen tellende miniserie, maar moet het ditmaal doen zonder de hulp van uitvoerend producenten Bryan Fuller en Jeph Loeb. Uit de synopsis blijkt dat de serie hetzelfde verhaal van het eerste seizoen moet gaan volgen.

De saga achter de serie van 2006 wordt voorgezet, nu bedenker Tim Kring terugkeert en nieuwe lagen toevoegt aan dit bijzonder originele superheldenconcept. Deze hoog geanticipeerde dertien afleveringen tellende miniserie zal de basiselementen van het eerste seizoen van de serie opnieuw aan elkaar verbinden. Gewone mensen worden wakker met buitengewone krachten. De serie wordt voorgegaan door een nieuwe digitale serie die nieuwe personages en verhaallijnen aan het publiek introduceert en ons naar nieuwe plaatsen brengt.


Lees meer over: heroes reborn, tim kring, nbc, heroes, superkrachten, superhelden, serie, reboot, eerste seizoen, miniserie

Informatie over de serie: Heroes Reborn

Populair nieuws