search
Jeremy Jordan neemt afscheid van 'Supergirl'
Series / Nieuws

Jeremy Jordan neemt afscheid van 'Supergirl'

Al is dat mogelijks niet helemaal wat het lijkt...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Aan het einde van het derde seizoen van Supergirl moesten we (tijdelijk) afscheid nemen van twee belangrijke leden van de cast. Het gaat hierbij niet uitsluitend om Chris Wood welke de rol speelt van Mon-El, maar ook om Jeremy Jordan die in de reeks door het leven gat als Winn.


Dat Wood ophield met de reeks kwam als een grote verrassing. Dat ook Winn het nu (tijdelijk) voor bekeken houdt zal voor de fans heel wat minder verrassend zijn. Eerder waren het namelijk de showrunners van Supergirl die reeds lieten optekenen dat de acteur andere oorden zou opzoeken. Wel hebben de showrunners er meteen bij gezegd dat de fans niet voor altijd vaarwel moeten zeggen tegen Winn. De acteur zelf liet op social media inmiddels het volgen optekenen:

"Zoals velen van jullie ongetwijfeld reeds hebben gehoord zal Winn niet langer een series regular zijn bij Supergirl. Toch is dit geen vaarwel. Ondanks het feit dat hij niet meer continue in de reeks te zien zal zijn houd ik teveel van National City om er voor altijd weg te blijven. Dit betekent dat Winn absoluut zal terugkeren in het vierde seizoen".

Ben jij een fan van Supergirl en ga je Jordan missen als een series regular?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen