search

Ons nieuws van donderdag 21 juni 2018

Jeremy Jordan neemt afscheid van 'Supergirl'
Series / Nieuws

Jeremy Jordan neemt afscheid van 'Supergirl'

Al is dat mogelijks niet helemaal wat het lijkt...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Aan het einde van het derde seizoen van Supergirl moesten we (tijdelijk) afscheid nemen van twee belangrijke leden van de cast. Het gaat hierbij niet uitsluitend om Chris Wood welke de rol speelt van Mon-El, maar ook om Jeremy Jordan die in de reeks door het leven gat als Winn.

Dat Wood ophield met de reeks kwam als een grote verrassing. Dat ook Winn het nu (tijdelijk) voor bekeken houdt zal voor de fans heel wat minder verrassend zijn. Eerder waren het namelijk de showrunners van Supergirl die reeds lieten optekenen dat de acteur andere oorden zou opzoeken. Wel hebben de showrunners er meteen bij gezegd dat de fans niet voor altijd vaarwel moeten zeggen tegen Winn. De acteur zelf liet op social media inmiddels het volgen optekenen:

"Zoals velen van jullie ongetwijfeld reeds hebben gehoord zal Winn niet langer een series regular zijn bij Supergirl. Toch is dit geen vaarwel. Ondanks het feit dat hij niet meer continue in de reeks te zien zal zijn houd ik teveel van National City om er voor altijd weg te blijven. Dit betekent dat Winn absoluut zal terugkeren in het vierde seizoen".

Ben jij een fan van Supergirl en ga je Jordan missen als een series regular?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Star Trek'-serie rond Jean-Luc Picard op komst
Series / Nieuws

Gerucht: 'Star Trek'-serie rond Jean-Luc Picard op komst

Het gerucht gaat dat Patrick Stewart weer in de huid van het legendarische personage kruipt.

Het gerucht gaat dat CBS en Alex Kurtzman een nieuwe serie gaan maken rond Captain Jean-Luc Picard, gespeeld door Patrick Stewart. Aangezien Kurtzman meerdere series mag gaan maken, kan hij veel gaan doen. Naar schatting krijgt hij vijf miljoen dollar per jaar overgeboekt voor de komende vijf jaar creatief denken over de franchise.

The Hollywood Reporter meldt nu dat er een serie op komst is, waarin Stewart weer te zien zal zijn als Captain Picard. Dat nadat de acteur er eerder al op hintte dat hij mogelijk weer in de huid van het personage dat hij in Star Trek: The Next Generation speelde, zou kruipen. Gedacht werd dat de acteur dat in Star Trek: Discovery zou doen, maar het lijkt nu anders te zitten.

De acteur lijkt namelijk terug te keren in een geheel nieuwe show, die zich volgens de verhalen op een later moment afspeelt dan The Next Generation. Dat geeft meteen meer context aan de opmerkingen van laatst en is een mooie gedachte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Minder lang tussen nieuwe afleveringen 'Ricky and Morty'
Series / Nieuws

Minder lang tussen nieuwe afleveringen 'Ricky and Morty'

De serie keert sneller terug.

Fans van Ricky and Morty kunnen opgelucht adem halen als de serie straks terugkeert voor het vierde seizoen. Adult Swim bestelde zeventig nieuwe afleveringen en stelde een flinke staf aan om voor nieuwe seizoenen te zorgen. En dat gaat ook gebeuren, maar met iets heel moois voor de fans. Het lijkt er namelijk op dat de serie in 2019 terugkeert met het vierde seizoen en daarna nooit meer zo lang weg van televisie is.

Niet alleen wordt er nu sinds begin deze maand gewerkt aan verhalen voor de toekomst, ook is het de bedoeling dat toekomstige afleveringen sneller uitgebracht worden met een stuk minder grote gaten tussen afleveringen. Daarmee mogen we dus opgelucht ademhalen en uitkijken naar heel veel nieuws.

Met de 70 nieuwe afleveringen, lijkt de serie de komende zeven jaar terug te komen op televisie en zijn we dus tot 2025 voorzien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meerdere nieuwe 'Star Trek'-series op komst
Series / Nieuws

Meerdere nieuwe 'Star Trek'-series op komst

Alex Kurtzman mag vier nieuwe projecten overzien.

Het Star Trek-universum staat op het punt flink uit te breiden. Er zijn meerdere series in ontwikkeling, allemaal onder supervisie van niemand minder dan Alex Kurtzman, de man die nu verantwoordelijk is voor Star Trek: Discovery. Die serie was de eerste in een decennium en debuteerde zeer succesvol.

CBS ziet dat ook en is nu begonnen met het uitbreiden van de zaak. Variety meldt dat Kurtzman voor vijf jaar getekend heeft bij CBS en over meerdere nieuwe Trek-series gaat. Er zijn ook meteen wat details:


1 - Een serie zich op Starfleet Academy afspeelt van Gossip Girl-bedenkers Stephanie Savage en Josh Schwartz.
2 - Een limited series met plotdetails die achter slot en grendel bewaard worden.
3 - Een limited series rond het Wrath of Khan-verhaal.
4 - Een animatieserie waarvan geen plotdetails bekend zijn.

Het is interessant nieuws, dat vooral voort lijkt te borduren op de gedachte van Bryan Fuller, toen hij nog aan het hoofd van Discovery stond. Fuller wilde een limited series maken en elk seizoen weer een nieuw verhaal vertellen. Die stap durfde CBS toen niet aan, maar nu dus wel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.