'Westworld' heeft een einde

'Westworld' heeft een einde

De showrunners weten precies waar het heen moet.

Jim Pedd, 4 juli 2018 om 10:20

Lisa Joy belooft dat zij en medeshowrunner Jonathan Nolan allebei al weten hoe hun HBO-serie Westworld moet eindigen. Dat einde kennen ze al sinds de pilot en er wordt heel hard naartoe gewerkt, stelde ze tijdens een interview.
“We hebben een einde in gedachten. Dat hebben we al sinds de pilot,” begon Joy. “Ik vind het heel emotioneel. Maar ik kan je natuurlijk niet vertellen wat dat einde zal zijn, maar wat we proberen te doen met elk seizoen, is een hoofdstuk vertellen van het verhaal dat je niet alleen een einde geeft, maar ook deuren opent voor het volgende hoofdstuk. De overkoepelende vraag van de serie is, wat er zal gebeuren met deze nieuwe levensvorm. Ik geloof dat het dus heel onverantwoordelijk zou zijn om geen einde in gedachten te hebben.”

Joy wilde niet vertellen hoeveel seizoenen men denkt nodig te hebben om bij dat einde te komen. De hoop zal zijn dat de kijkcijfers prima blijven, want die daalden met het tweede seizoen, vooral omdat de serie te moeilijk zou zijn om te volgen en soms wel heel langdradig over kan komen. Er is overigens wel een derde seizoen besteld.

Bron: Stuff

Lees meer over: Westworld, HBO, lisa JOy, Jonathan Nolan

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws