search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Een stuk of twintig nieuwe series op Netflix!

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Mike Ross is een briljante jongen, met een hoog IQ en fotografisch geheugen. Als hij voor zijn beste vriend Trevor een aktetas met marihuana af moet leveren voor een hele bak geld, gaat het mis. Hij komt erachter dat hij de tas bij undercoveragenten moet bezorgen, en besluit te vluchten. Daarbij loopt hij per ongeluk binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor een nieuwe stagiaire. Hij ziet Mike aan voor een kandidaat, en neemt hem aan. Niemand weet van zijn geheim: dat hij nooit een opleiding heeft voltooid.



Bij ISIS, een internationaal spionageinstituut, worden wereldwijde crises opgelost door goed getrainde spionnen. Netflix heeft seizoenen 1 tot en met 9 online geplaatst. Genoeg te genieten dus!



Het moderne gezinsleven is bepaald niet eenvoudig. Iedereen vindt er zijn eigen weg in. Deze komedie kijkt naar een Zweeds gezin en hoe zij omgaan met de druk van de moderne tijd.



Een unscripted show van Joel McHale, de komiek die we onder meer kennen van de serie Community. Ditmaal kijkt hij op absurdistische wijze naar de moderne popcultuur.



Deze documentaireserie kijkt naar het internet en de mensen die er gebruik van maken. Een onthullende, en tegelijk waarschuwende blik op de cyberwereld.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The Originals (2013) - S05E09
Explained (2018) - S01E10
Shooter (2016) - S03E04
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E08



Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Drug Lords (2018 | 2 seizoenen)
Lockup: Extended Stay (2017 | 1 seizoen)
Martha Bakes (2011 | 2 seizoenen)

Kinderserie
De Heldenverhalen van Kapitein Onderbroek (2018 | 1 seizoen)

Reality
Baby Ballroom (2017 | 2 seizoenen)

Aanbevolen artikelen