Volledige trailer 'The Flash'

En twee foto's en meer over een crossover tussen Arrow en Flash.

Jim Pedd, 15-05-2014 19:04


Eerder vandaag hadden we een volledige teaser van Arrow spin-off The Flash. Daarin zagen we hoe de twee superhelden, gespeeld door Stephen Amell en Grant Gustin, hun krachten aan elkaar lieten zien. Nu is er een vijf minuten durende trailer vrijgegeven van de serie van televisiezender The CW, die je hierboven kunt bekijken.

Verder zijn er twee officiële afbeeldingen vrijgegeven van de eerste aflevering van de serie en blijkt Stephen Amell in de pilot te zien te zijn. Eerst nog de foto's. De eerste daarvan laat ons Barry Allen (Gustin) zien, die de dood van zijn moeder onderzoekt. De tweede is van het iconische DC-personage, The Flash.

Dan is er natuurlijk nog het nieuws van Amell. "In de pilot van The Flash, komt Barry naar mij," vertelde Amell in een interview met TVGuide.com. "Er is een moment in de Flash pilot, waarin wij een scène delen. Het is zijn pilot, maar het voelt alsof het onze show is, omdat hij naar Starling City komt. Voor mij was dat een van de meest belonende dingen om te doen als acteur, omdat we in essentie dezelfde crew hadden voor onze pilot. Maar nu is het twee jaar later en hebben we dezelfde regisseur."

"Het voelde alsof we terug in de tijd gingen," vertelde Amell verder. "[Flash en Arrow regisseur] David Nutter vroeg me deel te zijn van de pilot en tegen hem kan ik natuurlijk nooit nee zeggen." En in de toekomst komen er veel meer crossovers. "We zouden gek zijn als we dat niet deden. Ik weet niet of het grote gebeurtenissen zullen zijn, maar de series spelen zich af in hetzelfde universum. Daar geen gebruik van maken, zou gestoord zijn. Dus ik weet eigenlijk wel zeker dat we dat gaan doen."


Lees meer over: the flash, trailer, promo, grant gustin, the cw, arrow, stephen amell, crossover, jesse l martin, danielle panabeker, candice patton, carlos valdes, tom cavanagh

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam