search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke series kan je vanaf deze week bingen?

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

De dames van Litchfield zijn ontgoocheld en zitten er helemaal doorheen. Ze moeten naar een nieuwe faciliteit, maar ditmaal een die maximaal beveiligd is. Ditmaal geen vriendelijke cipiers en vriendschappelijke gevangenen meer…Een kroniek van de heerschappij van Commodus, een keizer wiens tijd uiteindelijk het einde van de Romeinse Republiek inluidde.Een groep van dakloze huurmoordenaars is op zoek naar gerechtigheid. Ze villen hun menselijke doelwitten levend en leveren de getattoeerde huid af als bewijs van het vervulde contract.

Als een alleenstaande moeder uit haar huis gezet wordt, en haar van haar vervreemde vader overlijdt, ontdekken zij en haar tweede vrouw dat ze uit zijn testament gezet zijn. En dus besluiten ze zijn dood te verbergen.Een blik op het leven van de beruchte drugsbaron El Chapo, van zijn vroege dagen in de jaren tachtig, toen hij werkte voor het Guadalajara Cartel, tot zijn opkomst in de jaren negentig en zijn val in 2016.
Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The Originals (2013) - S05E11
The 100 (2014) - S05E10
Explained (2018) - S01E12
Shooter (2016) - S03E06
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E10
Mr. Sunshine (2018) - S01E04Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Kinderserie
Cupcake en Dino: Tot Uw Dienst (2018 | 1 seizoen)
De Hopeloze Heks (2017 | 2 seizoenen)
Oggy and the Cockroaches (2012 | 2 seizoenen)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen