search
Kat Graham heeft geen interesse voor rol in 'Legacies'

Kat Graham heeft geen interesse voor rol in 'Legacies'

De actrice vindt dat tien jaar Bonnie spelen wel voldoende is...

Geoffrey Ketels

De nieuwste vampieren serie van The CW luistert naar de naam 'Legacies' en is een spin-off van 'The Vampire Diaries' en 'The Originals'. De reeks zal zich focussen rond het personage Hope Mikaelson (gespeeld door Danielle Rose Russell). Deze nieuwe serie zal zich afspelen (hoe kan het ook anders) in Mystic Falls, ongeveer 20 jaar nadat de vriendengroep van de originele serie is afgestudeerd van de hogeschool. Een logische vraag die op heel wat fans hun lippen brand is dan ook of we één of misschien zelfs meerdere oorspronkelijke castleden van The Vampire Diaries terug zullen zien in de reeks.


Eerder bevestigde Julie Plec op de San Diego Comic-Con nog dat sheriff Matt donovan (gespeeld door Zach Roerig) zijn opwachting zal maken in Legacies. Bovendien gaf Plec ook aan dat ze ook graag Caroline (Candice King) en Bonnie (Kat Graham) in de serie zou willen zien opduiken. Deze laatste blijkt daar echter niet meteen warm voor te lopen. Sterker nog, op de Television Critics Association summer press tour heeft de actrice duidelijk laten verstaan geen interesse te hebben in een rol in Legacies.

Graham liet vorig jaar nog optekenen dat ze vond dat het in de wacht slepen van de 'Teen Choice Award' een mooi eindpunt betekende voor haar personage Bonnie. Deze stelling blijkt ze nu kracht bij te zetten. In het interview op de Television Critics Association summer press tour gaf Graham finaal ook nog mee dat ze tien jaar het personage van Bonnie heeft vertolkt en ze van mening is dat dit (met alle respect voor de fans) voldoende is geweest.

Aanbevolen artikelen