Krijgt 'The Big Bang Theory' toch een 13e seizoen?

13e seizoen voor The Big Bang Theory?

Er worden gesprekken gevoerd!

Jim Pedd, 8 augustus 2018 om 09:19

CBS kijkt naar de mogelijkheid om The Big Bang Theory een dertiende seizoen te geven. Er zouden volgens entertainmentbaas Kelly Kahl vroege gesprekken gevoerd worden met de producenten van Warner Bros. Television om de populaire komedie een extra seizoen te geven.
“We geloven niet dat dit het laatste jaar is,” aldus Kahl tegenover een groep journalisten tijdens de Television Critics Association summer press tour. “We voeren vroege gesprekken met Warner Bros. om te kijken of we het kunnen vernieuwen.”

Tegelijk is het maar de vraag of de serie wat kosten betreft door zou kunnen gaan. De cast krijgt momenteel negen ton per aflevering betaald, maar zou ook nog extra geld krijgen als bepaalde kijkcijferdoelen behaald worden. Maar om de serie een twaalfde seizoen te geven, was het al nodig voor de hoofdrolspelers om een ton per aflevering in te leveren zodat ook andere castleden terug konden keren.

Om die reden is algemeen aangenomen dat het twaalfde het laatste seizoen zal worden. Dat er nu gesprekken over een terugkeer plaatsvinden, is bemoedigend voor de fans.

Bron: THR

Lees meer over: CBS, The Big Bang Theory, Chuck Lorre

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws