search
Nikolaj Coster-Waldau belooft bevredigend einde voor 'Game of Thrones'

Nikolaj Coster-Waldau belooft bevredigend einde voor 'Game of Thrones'

Jamie Lannister himself heeft laten weten dat alle verhaallijnen bij elkaar zullen komen in een epische finale.

Zilko Tarici

Tijdens een interview met The Wrap, heeft Game of Thrones-acteur Nikolaj Coster-Waldau niet alleen uitvoerig de ontwikkeling van zijn personage Jamie Lannister besproken, maar geeft hij ook zijn mening over het einde van de razend populaire HBO-serie. Coster-Waldau zei er het volgende over:


"Na het script te hebben gelezen van de laatste aflevering heb ik bedenkers Dan en David een brief geschreven waarin ik aangaf dat ze geen betere einde hadden kunnen verzinnen. Ik bedoel, ik heb jaren aan deze serie meegewerkt en moeten raden hoe het geheel zou eindigen, Sommige delen van het script waren verrassend en andere behoorlijk schokkend. Het gaat in elk geval geen einde zijn waar je geen touw aan vast kan knopen, zoals bij sommige series het geval is geweest. Bij ons wordt de gigantische puzzel van verhaallijnen voltooid."

Game of Thrones seizoen 7 wordt geproduceerd door David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger em Bernadette Caulfield. De afleveringen zullen ergens in de eerste helft van 2019 worden uitgezonden door HBO.

Aanbevolen artikelen