search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke series kunnen we vanaf deze week bingen?

Jim Pedd
Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

97 jaar nadat de samenleving verwoest is door een kernoorlog, landt een ruimteschip met honderd jeugdcriminelen die moeten kijken of de planeet weer opnieuw gekoloniseerd kan worden.Doctor Who is een Time Lord, die beschikt over de TARDIS waarmee hij door tijd en dimensies kan reizen. Netflix heeft nu het tiende seizoen geplaatst, het laatste van Peter Capaldi als de Doctor, alvorens hij vervangen wordt door Jodie Whitaker als eerste vrouwelijke Doctor ooit.De eerste Netflix-Serie van Simpons-bedenker Matt Groening. Deze serie speelt zich af in de Middeleeuwen en volgt een aan alcohol verslaafde prinses, haar koppige elf en haar persoonlijke demon.Amusante serie waarin Justin Willman allerlei trucs uithaalt, die voor de gewone sterveling overkomen als magie.Serie die het leven van een dertigjarige vrouw volgt. Zij moet wegens omstandigheden terug naar haar thuisstad Lódz, waar ze op een dag een zelfmoord ziet. Maar dat lijkt geen zelfmoord te zijn, maar een moord. Waarop ze zoekt naar iemand om haar te helpen de zaak op te lossen.


Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Explained (2018) - S01E15
Shooter (2016) - S03E09
The Break with Michelle Wolf (2018) - S01E11
Mr. Sunshine (2018) - S01E10
Better Call Saul (2015) - S04E02
Meteor Garden (2018) - S01E06
Chesapeake Shores (2016) - S03E02
Life (2018) - S01E04Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Martha Bakes (2011 | 2 seizoenen)
The Investigator: A British Crime Story (2016 | 2 seizoenen)

Kinderserie
Spirit: Samen Vrij (2017 | 6 seizoenen)

Reality
Lords and Ladies (2015 | 2 seizoenen)
Stay Here (2018 | 1 seizoen)

Aanbevolen artikelen