search
Bruce Boxleitner vervangt Brent Spiner in 'Supergirl' S4
Series / Nieuws

Bruce Boxleitner vervangt Brent Spiner in 'Supergirl' S4

Door familieomstandigheden moet Spiner afzien van een rol in de superheldenserie.

Bruce Boxleitner is naar voren getreden om de rol van Vice President Baker over te nemen van de eerder aangekondigde Brent Spiner in het vierde seizoen van The CW-serie Supergirl. Het nieuwe seizoen gaat op 14 oktober a.s. van start.


Onlangs werd aangekondigd dat Spiner (Star Trek: The Next Generation) eigenlijk de rol op zich zou nemen, maar door familieomstandigheden die conflicteren met de opnames heeft hij afscheid moeten nemen van de productie. Boxleitner (Babylon 5) speelt nu dus de rol van Baker, die wordt omschreven als 'een leider die zijn verantwoordelijkheid neemt wanneer zijn land hem het meest nodig heeft'. Het nieuwe seizoen richt zich met name op een steeds groter wordende anti-alien beweging in National City.

Andere nieuwskomers in het nieuwe seizoen zijn Rhona Mitra (als Mercy Graves) en Robert Baker (als de broer van Graves), Nicole Maines (als Dreamer, de eerste transgender superheld), Sam Witwer (als Agent Liberty), April Parker-Jones (als kolonel Haley) en David Ajala (als Manchester Black).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen