search
The End of the F***ing World krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

The End of the F***ing World krijgt een tweede seizoen

Weet James de cliffhanger van het eerste seizoen echter wel te overleven?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het donkere Netflix-drama dat luistert naar de naam 'The End of the F***ing World' krijgt een tweede seizoen. De bekendmaking komt er acht maanden nadat de show voor het eerst in première is gegaan bij de populaire streaming service Netflix. Bovendien is er alweer een jaar verstreken nadat de serie voor het eerst te zien was op Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk.


Ondanks het feit dat fans dus enige tijd hebben moeten wachten op de bekendmaking van het tweede seizoen is er nu eindelijk duidelijkheid. Meteen echter duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Weet James (Alex Lawther) de cliffhanger van het eerste seizoen te overleven en indien niet, wat gebeurt er dan met Alyssa (gespeeld door Jessica Barden)? Eén ding staat in ieder geval vast, het tweede seizoen zal duidelijk maken of er nog sprake kan zijn van een happy ending voor de twee of niet.

Naar alle waarschijnlijkheid zal het tweede seizoen in première gaan op Netflix, uiteraard met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk waar ze eerst te zien zal zijn op Channel 4. Dit is niet zo vreemd, want dit netwerk co-produceert samen met Netflix. Kijk jij al uit naar het tweede seizoen van deze verrassende en donkere reeks?

Aanbevolen artikelen