search
De topseries die in september op Netflix verschijnen
Series / Nieuws

De topseries die in september op Netflix verschijnen

Dit keer weer heel wat leuke titels!

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van september, staan maar liefst dertien nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest van het overzicht.


7 september: Iron Fist (seizoen 2)
Na een tegenvallend eerste seizoen, proberen Marvel en Netflix het met een nieuwe showrunner opnieuw. Ditmaal meer stunts die ook door hoofdrolspeler Finn Jones zijn uitgevoerd en een geheel dat wat coherenter moet worden. In tien afleveringen zien we de Iron Fist het ditmaal opnemen tegen een vijand met soortgelijke krachten.
1 september: Outlander (seizoen 3)
Nieuw seizoen over het leven van verpleegster Claire Randall, die in de achttiende eeuw beland en daar verliefd wordt op een Schotse soldaat. Het zorgt voor interessante wendingen en mooie settings, waarvan we maar geen genoeg kunnen krijgen.
7 september: Atypical (seizoen 2)
Alweer het tweede seizoen. Sam is een achttienjarige met autism, die vindt dat het tijd is om een vriendin te krijgen. Het is het begin van een reis waarin Sam probeert onafhankelijk te worden van zijn moeder, wat ook voor haar gevolgen heeft.
14 september: BoJack Horseman (seizoen 5)
Heerlijke original over BoJack Horseman. Hij is een paard en ooit de ster van de televisieserie Horsin Around. Maar nu klaagt hij over alles en draagt hij vooral kleurrijke truien. Om te compenseren voor 't feit dat zijn leven niets meer is.
14 september: American Vandal (seizoen 2)
Een satire dat draait om de nasleep van een uit de hand gelopen grap op de middelbare school. Zevenentwintig auto's werden daarbij beklad met penissen.1 september
La Catedral del Mar (seizoen 1)

Once Upon a Time (seizoen 7)

The Good Witch (seizoen 4)

7 september
Cable Girls (seizoen 3)
First and Last (seizoen 1)
Stretch Armstrong & Fletch Fighters (seizoen 2)

14 september
Ingobernable (seizoen 2)

15 september
Three Wives One Husband (seizoen 1)Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen