search
Nieuwe poster 'Castlevania' S2 is doordrenkt met bloed
Series / Posters

Nieuwe poster 'Castlevania' S2 is doordrenkt met bloed

Na het succes van het eerste seizoen van de animatieserie, verblijdt Netflix ons vanaf 26 oktober a.s. met meer afleveringen!!

Netflx heeft vandaag een nieuwe poster voor Castlevania seizoen 2 vrijgegeven. De poster onthult verder dat het nieuwe seizoen op 26 oktober a.s. beschikbaar wordt gesteld door Netflix. Je kunt het promotiemateriaal hieronder bekijken!


Het eerste spel van Konami was een zeer populaire titel voor de oorspronkelijke Nintendo in 1986. In het spel speel je een vampierjager genaamd Simon Belmont, het laatste overlevende lid van de Belmont-clan. Belmont probeert Oost-Europa te redden van niemand minder dan Vlad Dracula Tepe.

De animatieserie van Netflix gebruikt de game als inspiratiebron en werd bedacht door comic-legende Warren Ellis. De stemmencast bestaat uit o.a. Graham McTavish als Dracula, Richard Armitage als Trevor Belmont, James Callis als Alucard, Emily Swallow als Lisa en Matt Frewer als The Bishop. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door de eerder genoemde Ellis, Kevin Kolde, Adi Shankar en Fred Seibert.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen