search
Waar is Victor Strand in 'Fear the Walking Dead'?
Series / Nieuws

Waar is Victor Strand in 'Fear the Walking Dead'?

Acteur Colman Domingo legt het uit.

Ineens zien we minder van hem dan eerst: Colman Domingos Victor Strand in Fear the Walking Dead. Niet alleen ligt de focus op heel andere personages dan eerst, ook lijkt Strand vrijwel verdwenen te zijn in de serie. In een recent interview met Entertainment Weekly, vertelde Domingo hoe dat komt:


"Hij zit flink aan de drank, maar volgens mij heroverweegt hij de boel. Strand is iemand die, zoals je hebt gemerkt, elk seizoen even verdwijnt. Zoals toen hij neergestoken werd en in een hotelkamer zat en we hem een paar afleveringen niet zagen," aldus de acteur.

"Ik denk dat Strand een denker is, die even herstelt en weer terugkomt. Hij is een kat met negen levens, maar komt nu de twintigste keer terug toch? Dus volgens mij denkt hij goed na over de boel en komt hij helemaal nieuw terug. Hij is als een vlinder die terug in zijn cocon kruipt en daarna terug komt als een andere en nieuwere vlinder."

In het echte leven was de rol van Domingo achter de schermen, als regisseur van enkele afleveringen, vermoedelijk de daadwerkelijke reden achter zijn afwezigheid. Fear the Walking Dead gaat op 9 september verder met de aflevering Blackjack.

Aanbevolen artikelen