search

Ons nieuws van donderdag 6 september 2018

Waar is Victor Strand in 'Fear the Walking Dead'?
Series / Nieuws

Waar is Victor Strand in 'Fear the Walking Dead'?

Acteur Colman Domingo legt het uit.

Ineens zien we minder van hem dan eerst: Colman Domingos Victor Strand in Fear the Walking Dead. Niet alleen ligt de focus op heel andere personages dan eerst, ook lijkt Strand vrijwel verdwenen te zijn in de serie. In een recent interview met Entertainment Weekly, vertelde Domingo hoe dat komt:

"Hij zit flink aan de drank, maar volgens mij heroverweegt hij de boel. Strand is iemand die, zoals je hebt gemerkt, elk seizoen even verdwijnt. Zoals toen hij neergestoken werd en in een hotelkamer zat en we hem een paar afleveringen niet zagen," aldus de acteur.

"Ik denk dat Strand een denker is, die even herstelt en weer terugkomt. Hij is een kat met negen levens, maar komt nu de twintigste keer terug toch? Dus volgens mij denkt hij goed na over de boel en komt hij helemaal nieuw terug. Hij is als een vlinder die terug in zijn cocon kruipt en daarna terug komt als een andere en nieuwere vlinder."

In het echte leven was de rol van Domingo achter de schermen, als regisseur van enkele afleveringen, vermoedelijk de daadwerkelijke reden achter zijn afwezigheid. Fear the Walking Dead gaat op 9 september verder met de aflevering Blackjack.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill was eerste keuze 'The Witcher'
Series / Nieuws

Henry Cavill was eerste keuze 'The Witcher'

De acteur stond op de shortlist, vanaf het begin!

Acteur Henry Cavill en showrunner Lauren Schmidt Hissrich reageren vandaag uitgebreid op het nieuws dat de acteur de hoofdrol gaat spelen in Netflix-serie The Witcher. Cavill is het eerste castlid voor de dure serie, die in het eerste seizoen in totaal acht afleveringen krijgt. Op sociale media laten beiden nu weten ontzettend enthousiast te zijn.

Cavill blijkt de eerste te zijn met wie Hissrich een gesprek had voor de rol en dat de acteur zoveel enthousiasme tentoonspreidde dat zij hem altijd al gezien heeft als de meest geschikte persoon voor de rol:


En Cavill laat in een geinig bericht op Twitter weten dat hij zichzelf voortaan als Geralt identificeert op Netflix:
Bekijk op instagram

De serie gaat in 2020 van start en krijgt in het eerste seizoen 8 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Karl Urban wil nog altijd terugkeren als Judge Dredd
Series / Nieuws

Karl Urban wil nog altijd terugkeren als Judge Dredd

Maar is dat mogelijk?

Acteur Karl Urban wil nog altijd Judge Dredd spelen in de aankomende Judge Dredd: Mega City One-serie. De acteur speelde de actieheld al eens in de film Dredd uit 2012 en is niet klaar met de rol. Daar de franchise nu verder gaat met een tv-serie, is een terugkeer van Urban ook echt niet uitgesloten.

Tijdens een gesprek op de Trekonderoga, vertelde Urban niet verbonden te zijn aan het project. Hij was ooit wel in onderhandelingen om zich erbij te voegen, maar die ballon gaat niet meer op. "Ik ben er niet aan verbonden, hoewel ik wel beginnende gesprekken met hen gevoerd heb. Ik heb er interesse in. Er zijn veel geweldige verhalen om te vertellen. Het ligt aan hen," aldus Urban.

Hij weet tegelijk niet hoe de boel verder gaat nu, al wordt er wel aan de ontwikkeling van de serie gewerkt: "als ik de kans krijg, lijkt het me mooi". Het is voorlopig echter wachten op uitsluitsel over waar het heen gaat met Urban.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix redt 'Designated Survivor'
Series / Nieuws

Netflix redt 'Designated Survivor'

En er komt weer een nieuwe showrunner aan te pas...

Fans van de serie 'Designated Survivor' hadden de hoop waarschijnlijk al opgegeven, maar er is eindelijk goed nieuws! Netflix heeft er namelijk voor gezorgd dat er alsnog een derde seizoen komt van de reeks die eerder door ABC naar de eeuwige jachtvelden leek te worden verwezen!

Het politiek drama met Kiefer Sutherland in een glansrol als president van de Verenigde Staten keer terug voor een derde seizoen bestaande uit 10 afleveringen. Voor het derde seizoen werd ook een nieuwe showrunner aangesteld, namelijk 'Neal Baer'. Baer was eerder ook al verantwoordelijk voor de serie 'Under the Dome'.

Dat er voor het derde seizoen terug een nieuwe showrunner is aangesteld betekent dat er in amper drie seizoenen zomaar even vijf showrunners de revue zijn gepasseerd. Dat hoeft echter niet te verrassen, want het was algemeen bekend dat ABC niet bepaald tevreden was met de creativiteit die aan de dag werd gelegd in de serie.

De productie van het derde seizoen gaat later dit jaar nog van start waarna het volgend jaar te zien zal zijn. Wil je tot dan nog even genieten van de eerste twee seizoenen van Designated Survivor? Dat kan! Beide seizoenen zijn namelijk op Netflix terug te vinden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.