Netflix redt 'Designated Survivor'

Netflix redt 'Designated Survivor'

En er komt weer een nieuwe showrunner aan te pas...

Geoffrey Ketels, 6 september 2018 om 06:12

Fans van de serie 'Designated Survivor' hadden de hoop waarschijnlijk al opgegeven, maar er is eindelijk goed nieuws! Netflix heeft er namelijk voor gezorgd dat er alsnog een derde seizoen komt van de reeks die eerder door ABC naar de eeuwige jachtvelden leek te worden verwezen!
Het politiek drama met Kiefer Sutherland in een glansrol als president van de Verenigde Staten keer terug voor een derde seizoen bestaande uit 10 afleveringen. Voor het derde seizoen werd ook een nieuwe showrunner aangesteld, namelijk 'Neal Baer'. Baer was eerder ook al verantwoordelijk voor de serie 'Under the Dome'.

Dat er voor het derde seizoen terug een nieuwe showrunner is aangesteld betekent dat er in amper drie seizoenen zomaar even vijf showrunners de revue zijn gepasseerd. Dat hoeft echter niet te verrassen, want het was algemeen bekend dat ABC niet bepaald tevreden was met de creativiteit die aan de dag werd gelegd in de serie.

De productie van het derde seizoen gaat later dit jaar nog van start waarna het volgend jaar te zien zal zijn. Wil je tot dan nog even genieten van de eerste twee seizoenen van Designated Survivor? Dat kan! Beide seizoenen zijn namelijk op Netflix terug te vinden!

Bron: TV.com

Lees meer over: Designated Survivor, serie, Netflix

Populair nieuws