Duistere eerste beelden 'Daredevil' S3!

Duistere eerste beelden 'Daredevil' S3!

Klaar voor een nieuwe reeks rond de eerste Marvel-held van Netflix?

Jim Pedd, 7 september 2018 16:56

Eerder vandaag heeft Netflix het volledige tweede seizoen van de serie Iron Fist online gezet. Helemaal achteraan vond een fan een teaser voor het derde seizoen van Daredevil. Mooi, alhoewel het een behoorlijk duistere video is, die je hieronder kan zien.
In de beelden zien we een bebloede Matt Murdock (Charlie Cox) zitten, die opmerkt niet meer zo te geloven in het gerechtssysteem. “Ik geloofde ooit dat gerechtigheid gevonden kan worden in de rechtbank en in het daglicht. Maar ik hield mezelf voor de gek. Duisternis reageert alleen op duisternis. En de waarheid is, dat ik liever zou sterven als de duivel, dan moeten leven als Matt Murdock.”


Op basis van bovenstaande beelden zouden we voorzichtig concluderen dat Matt het opgegeven heeft. Hij omarmt nu volledig zijn Daredevil-persoonlijkheid. Het feit dat hij een zwarte outfit draagt, wist er verder op dat hij zijn kostuum kwijt is. Wellicht dat daar later een vervanger voor komt.

Een releasedatum voor de nieuwe reeks is er nog niet. Wel hebben we al gehoord dat de reeks eind dit jaar te zien zal zijn.

Lees meer over: Daredevil, Netflix, Marvel, Seizoen 3, Promo, Charlie Cox

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws