Meer details bekend over derde seizoen 'The Handmaid's Tale'

Teasers voor seizoen 3 'The Handmaid's Tale'

Gaat June nu officieel bij het verzet of niet?

Geoffrey Ketels, 19 september 2018 om 18:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tot dusver werden er nog niet veel details bekend gemaakt met betrekking tot het derde seizoen van 'The Handmaid's Tale'. Heel abnormaal is dat eigenlijk ook niet aangezien de productie van het derde seizoen zelfs nog van start moet gaan. Toch zijn er uit een gesprek tussen TV Guide met Bruce Miller, de executive producer van de reeks enkele interessante details naar buiten gebracht.
"Ik denk dat het derde seizoen van de reeks over het algemeen gezien een iets 'rebelser' tintje heeft. In ieder geval heel wat rebelser in vergelijking met de eerste twee seizoenen van de reeks. Ik denk dat June een heleboel heeft genomen waardoor nu de tijd voor haar is gekomen om ook wat terug te geven".

De laatste keer dat we June zagen gaf ze haar pasgeboren baby aan Emily (gespeeld door Alexis Bledel) zodat ze konden ontsnappen naar Canada. June ging niet mee omdat ze eerst nog haar andere dochter Hannah wou vinden (gespeeld door Jordana Blake). Uiteraard is dit een gewaagde zet welke een duidelijke hint kan betekenen dat June er voor heeft gekozen om officieel lid te worden van het verzet.

In het interview dat Miller had met TV Guide wou hij niet bevestigen welke en of June een actieve rol op zich zou nemen in de strijd tegen Gilead, maar hij heeft wel aangegeven dat haar mindset drastisch zal veranderd zijn op het ogenblik dat het derde seizoen van 'The Handmaid's Tale' van start gaat. De fans kunnen dan ook nu reeds beginnen met speculeren!

Bron: TV.com

Lees meer over: The Handmaids Tale, serie

Populair nieuws