Geen series voor Iron Man, Thor of Captain America

Geen series voor Iron Man, Thor of Captain America

Marvel en Disney werken aan tv-series voor Loki en Scarlet Witch.

Jim Pedd, 20 september 2018 om 08:00

Gisteren hoorden we dat Marvel een aantal live-action series in ontwikkeling heeft voor de nog te lanceren streamingdienst van Disney. Het gaat om series die gemaakt worden rond Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Loki (Tom Hiddleston). Nu blijkt dat de voornaamste Avengers, die we al meer dan tien jaar in de bioscopen kunnen bewonderen, waarschijnlijk géén series krijgen.
Er zijn namelijk wel meerdere verschillende live-action series in de maak rond Marvel-personages. Het gaat ook om andere personages dan Scarlet Witch en Loki, maar dus geen helden als Iron Man, Captain America of Thor. Geen van de Avengers die een solofilm hebben gekregen zullen een eigen serie krijgen.

Zo bezien zouden kijkers dus ook niet hoeven verwachten dat Thor bijvoorbeeld naar de serie rond Loki komt. Personages als Shuri en Hawkeye zouden echter wel eigen series kunnen krijgen, waar Doctor Strange en Black Widow dat dan weer niet kunnen krijgen; zij hebben hun eigen solofilms.

Dat de voornaamste Avengers geen serie krijgen is niet vreemd. Enerzijds leveren de films waarin zij spelen enorm veel geld op. Anderzijds is het ook zo dat de acteurs die de rollen spelen, waaronder Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth, vermoedelijk geen nieuwe contracten meer hebben.

Bron: Variety

Lees meer over: Marvel, Disney, Disney Play, Elizabeth Olsen, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth

Populair nieuws