search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke series kan je sinds deze week bingen?

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Een student van de MIT en een tech superster komen samen met een medewerker van het Pentagon. Ze komen erachter dat er een asteroïde op weg is naar de Aarde en binnen zes maanden in zal slaan.In het beste universitair medisch centrum van Zuid-Korea, botsen idealen en belangen tussen de arts van de operatiekamers die zich volledig richt op de patiënten en de nieuw aangewezen CEO.Het is het jaar 790. Vikingen hebben er moeite mee gewoon rond te komen. Ze proberen eten en drinken te vinden, maar worstelen ondertussen ook met verraad, vriendschap, machtsstrijd, rivaliteiten tussen broers en meer.Volg de journalisten van de site BuzzFeed. Zij kijken naar alle mogelijke onderwerpen: van een hype op het internet, tot veilige plekken waar drugsverslaafden heroïne kunnen spuiten.Chef's Table duikt in de levens en keukens van de meest gewaardeerde internationale topkoks. Elke aflevering kijkt naar een andere kok en diens unieke kijk op het leven, de talenten en passies.
Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Mr. Sunshine (2018) - S01E22
Better Call Saul (2015) - S04E08
Chesapeake Shores (2016) - S03E08
A Taiwanese Tale of Two Cities (2018) S01E05
The Good Place (2016) S03E02)Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Anime
Forest of Piano (1 seizoen | 2018)

Drama
Somewhere Between (1 seizoen | 2018)

Kinderserie
Skylanders Academy (3 seizoenen | 2016)
Reboot: The Guardian Code (2 seizoenen | 2018)

Reality
Jack Whitehall: Travels with my Father (2 seizoenen | 2017)
Made in Mexico (1 seizoen | 2018)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen