Netflix trekt stekker uit Marvels 'Iron Fist'

Netflix trekt stekker uit Marvels 'Iron Fist'

Nu naar Disney Play?

Bram de Groot, 14 oktober 2018 om 13:00

Na twee seizoenen rond de Marvel-superheld Danny Rand a.k.a. Iron Fist stopt Netflix ermee. De betaalzender heeft er een goede reden voor. Het officiƫle berichtgeving van Netflix en Marvel Television via Deadline:
"Marvel's Iron Fist zal niet terugkeren voor een derde seizoen op Netflix, iedereen bij Marvel Television en Netflix is trots op de serie en dankbaar voor al het harde werk van onze ongelooflijke cast, crew en showrunners. We zijn de fans dankbaar die deze twee seizoenen hebben gezien en voor de samenwerking die we hebben gehad bij deze serie. Terwijl de serie op Netflix is afgelopen, zal de Immortal Iron Fist voortleven."

De titelrol werd gespeeld door Finn Jones en de Iron Fist seizoenen waren zeker niet de best ontvangen seizoenen binnen de The Defenders-series, zoals Daredevil en The Punisher. Wie weet keert Iron Fist wel terug in andere series.

De acteur heeft al gereageerd op het stopzetten van zijn serie:


Online wordt er gezinspeeld op de mogelijkheid dat de kleinere Marvel-superheld terugkeert op de streamingdienst Disney Play. Deze dienst komt volgend jaar beschikbaar. De verwachting is echter dat Disney vooral zal inzetten op series rond de grotere helden uit het filmuniversum.

Bron: Deadline

Lees meer over: Iron Fist, Marvel, Netflix, Alice Eve, Finn Jones, Sacha Dhawan

Informatie over de serie: Marvel's Iron Fist

Populair nieuws