search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Er is heel wat nieuws toegevoegd!

Jim Pedd
Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Een groep mensen keert terug naar het beroemde, bezeten landhuis waar ze opgegroeid zijn. Daar moeten ze een tragedie die hun familie overkomen si het hoofd zien te bieden.



Better Call Saul is misschien wel beter dan Breaking Bad. De serie draait om Saul Goodman, voordat hij Saul werd. We volgen Jimmy McGill, een advocaat die veel dingen fout doet.



Een elzenboom sterft. Dat is het laatste beetje magie dat het land beschermd heeft tegen demonen. Amberle Elessedil is de enige die de boom kan redden. Maar daarvoor moet ze magie gebruiken die al duizenden jaren niet meer gebruikt is. Samen met Will Ohmsford probeert ze dat.



Een jonge vrouw keert terug naar huis om het falende hotel van haar zus van de ondergang te helpen redden. Eenmaal daar krijgt ze te maken met vervlogen herinneringen uit het verleden.



Acteur en martial artist Frank Grillo verkent verschillende vechttechnieken van over heel de wereld. Dat doet hij in vijf spannende en interessante afleveringen.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

A Taiwanese Tale of Two Cities (2018) S01E06
The Good Place (2016) S03E04
Riverdale (2016) S03E01
The Flash (2015) S05E01
Crazy Ex-Girlfriend (2015) S04E01
Dynasty (2017) S02E01


Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Salt Fat Acid Heat (1 seizoen | 2018)

Kinderserie
Tarzan and Jane (2 seizoenen | 2017)
The Boss Baby: Back in Business (2 seizoenen | 2017)

Reality
The Curious Creations of Christine McConnell (1 seizoen | 2018)
Terrace House: Opening New Doors (4 seizoenen | 2017)

Aanbevolen artikelen