search
Crossover 'Sabrina' en 'Riverdale' zeker mogelijk
Series / Nieuws

Crossover 'Sabrina' en 'Riverdale' zeker mogelijk

Maar wil men wel?

Roberto Aguirre-Sacasa heeft zijn visie voor een crossover tussen Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale onthuld. Hij schreef enkele van de meest populaire verhalen in de langlopende Archie Comics en werd in 2014 aangesteld als Chief Creative Officer van het bedrijf. Sindsdien heeft hij voor Riverdale op The CW en Sabrina georgd.


Maar de twee franchises bestaan los van elkaar. Toch vertelde Aguirre-Sacasa dat er zeker een crossover mogelijk moet zijn. "Ik ben groot, groot fan van crossovers. Je weet dat het altijd draait om het vinden van de juiste invalshoek," aldus de showrunner. "Bij Riverdale willen ze geen crossover omdat er geen bovennatuurlijke zaken in zitten. En dat klopt. Maar ik zeg altijd dat de Riverdale-kids vast wel durven inbreken in een bezeten huis in Greendale. En zeker als het gaat om het Spellman-huis op Halloween. Voor mij draait het er dus vooral om dat we de juiste invalshoek vinden en het juiste moment."

De prioriteit ligt voor de showrunner vooral eerst bij het lanceren van Sabrina en het ervoor zorgen dat Riverdale blijft zoals het is. De serie rond Sabrina is vanaf 26 oktober op Netflix te bekijken. Riverdale seizoen 3 is momenteel op The CW te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen