CBS geeft 'FBI' een volledig seizoen!

CBS geeft 'FBI' een volledig seizoen!

Daarmee komt de teller op 22 afleveringen te staan...

Geoffrey Ketels, 17 oktober 2018 om 17:15

CBS heeft bekend gemaakt dat haar nieuwe serie genaamd 'FBI' met zekerheid een volledig seizoen zal krijgen. In totaal zal het eerste seizoen van deze reeks dan ook komen te bestaan uit 22 afleveringen. Dat er een volledig seizoen komt van deze serie mag misschien op het eerste zicht niet zo vreemd lijken, maar het moet gezegd dat er toch heel wat om te doen is geweest de voorbije dagen. Zo is de reeks nu reeds toe aan haar tweede showrunner. Dit zorgt er voor dat CBS wel erg veel vertrouwen moet hebben in dit project.
Oorspronkelijk moest FBI het stellen met een order van slechts 13 afleveringen. In de reeks volgen we FBI-agenten Maggie Bell (Missy Peregrym) en Omar Adom 'OA' Zidan (Zeeko Zaki) in hun strijd om de Amerikanen te beschermen tegen bijvoorbeeld terroristische dreigingen, georganiseerde misdaad en meer.

FBI is op moment van schrijven de best bekeken nieuwe serie van CBS met gemiddeld 13,6 miljoen kijkers. Wellicht dat het vooral deze aantrekkelijke kijkcijfers zijn die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat CBS er voor heeft gekozen om een compleet seizoen te gunnen aan haar nieuwe reeks. Benieuwd of ook de nieuwe showrunner zal weten te overtuigen!

Bron: TV.com

Lees meer over: FBI, serie, CBS

Populair nieuws