'Grimm' krijgt spin-off rond vrouwelijk hoofdpersoon

Grimm krijgt spin-off rond vrouw

De serie leeft voort!

Jim Pedd, 19 oktober 2018 om 17:21

NBC ontwikkelt naar verluidt een spin-off van de serie Grimm. Die duurde zes seizoenen, maar wat de zender betreft is het tijd voor een spin-off. De franchise leeft namelijk nog, al is Grimm vorig jaar stopgezet.
Deadline meldt dat NBC een spin-off maakt met Melissa Glenn als uitvoerend producent. Glenn schreef afleveringen voor verschillende populaire series en krijgt nu dus in eerste instantie de leiding over een nieuwe show in het universum. Verwacht wordt dat een vrouwelijk hoofdpersoon centraal komt te staan. De spin-off introduceert verder nieuwe personages, maar brengt ook oude bekenden uit de oorspronkelijke serie terug. Volgens Deadline zal de serie ook voortbouwen op de mythologie van de oorspronkelijke reeks en zijn bedenkers David Greenwalt en Jim Kouf om die reden als consulenten aan de show verbonden.

Grimm maakte in de finale een einde aan het verhaal van Nick Burkhardt (David Giuntoli), een politie-agent uit Portland die af bleek te stammen van een legendarische lijn van monsterjagers die ook wel Grimms heten. De kans is klein dat hij terugkeert.

Bron: Deadline

Lees meer over: Grimm, NBC, David Giuntoli, David Greenwalt, Jim Kouf

Informatie over de serie: Grimm

Populair nieuws