search
Steve Carell en Jennifer Aniston in nieuwe dramaserie van Apple
Series / Nieuws

Steve Carell en Jennifer Aniston in nieuwe dramaserie van Apple

Ook Reese Witherspoon zal in de serie van Michael Ellenberg (The Leftovers) te zien zijn.

The Hollywood Reporter heeft vandaag bekendgemaakt dat Steve Carell voor het eerst sinds NBC-serie The Office een hoofdrol zal spelen in een tv-serie. Ditmaal betreft het een (vooralsnog titelloze) dramaserie van Apple. De streamingdienst heeft nu al opdracht gegeven tot twee seizoenen, die elk uit tien afleveringen zullen bestaan. De serie is een creatie van Michael Ellenberg (The Leftovers) en gaat over mensen die ochtend talkshows in de Verenigde Staten maken. Carell speelt de rol van Mitch Kessler, een presentator van een ochtendshow die probeert relevant te blijven in een wereld die wordt gedomineerd door sociale media. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Jennifer Aniston en Reese Witherspoon.


De 56-jarige Carell heeft zich sinds zijn vertrek bij The Office in 2011 voornamelijk gericht op dramatische rollen. We zagen hem de laatste jaren in o.a. Foxcatcher (waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg), Last Flag Flying en later dit jaar in Beautiful Boy naast Timothée Chalamet.

De serie van Apple betreft tevens de eerste keer dat we Aniston op tv zien sinds haar aandeel in comedy-serie Friends. Aniston stortte zich na het stoppen van Friends net als Carell op haar filmcarriere, maar was met name te zien in komische films als Horrible Bosses en Office Christmas party.

Het is nog onbekend wanneer Apple de serie klaar wil hebben om te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen