'Manifest' krijgt volledig seizoen van NBC

'Manifest' krijgt volledig seizoen van NBC

Al telt deze minder afleveringen dan verwacht...

Geoffrey Ketels, 26 oktober 2018 om 00:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Manifest, de NBC reeks die enigszins doet denken aan 'Lost' heeft een volledig seizoen gekregen van NBC. De serie gaat over een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwijnt om vervolgens vijf jaar later terug op te duiken alsof er helemaal niets is gebeurd.
Bovenstaande betekent dat het eerste seizoen van 'Manifest' in totaal over 16 afleveringen zal komen te beschikken. Eerder waren er reeds 13 afleveringen aangekondigd, maar daar komen nu dus nog 3 afleveringen bij. Ondanks het feit dat deze extra afleveringen goed nieuws zijn voor de fans moet het wel gezegd dat het totaal aantal afleveringen van 16 stuks eigenlijk nog vrij weinig is. Anderzijds is het wel zo dat ook andere top series van NBC, namelijk 'This Is Us' evenals 'The Good Place' slechts over respectievelijk 18 en 13 afleveringen per seizoen beschikken.

De cast van Manifest bestaat uit onder meer Josh Dallas en Melissa Roxburgh. Zij spelen broer en zus die beiden op Montego Air Flight 828 zaten en die proberen om vijf jaar later hun leven terug op de rails te krijgen terwijl ze toch trachten te achterhalen wat er nu precies is gebeurd.

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Manifest?

Bron: TV.com

Lees meer over: Manifest, serie, NBC

Populair nieuws