search

Ons nieuws van vrijdag 26 oktober 2018

Netflix teaset 'La Casa de Papel - Part 3'!
Series / Video/clip/featurette

Netflix teaset 'La Casa de Papel - Part 3'!

De successerie!!

Netflix maakt onthuld dat de opnames voor La Casa de Papel - Part 3 zijn gestart. Het derde deel zal wereldwijd verschijnen in 2019. Hieronder zie je een first-look video, op de tonen van het iconische Bella Ciao.

Nieuwe cast leden zijn onder meer Hovik Keuchkerian (Bogota), Najwa Nimri (Alicia), Fernando Cayo (Tamayo) en Rodrigo de la Serna (The Engineer). Uiteraard keren weer enkele bekende gezichten uit de voorgaande seizoenen, met onder meer Úrsula Corberó (Tokio), ílvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo) Kiti Mánver (Mariví­), Juan Fernández ('Coronel Prieto') & Mario de la Rosa (Suarez). We zien de cast samen in de clip met regisseur Jesús Colmenar.

La Casa de Papel bleek de meest bekeken niet-Engelstalige serie toen deel 1 en 2 op Netflix verschenen in 2018, wereldwijd. In 2019 verschijnt dus deel 3!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Haunting of Hill House' alleen mogelijk met nieuwe cast
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Haunting of Hill House' alleen mogelijk met nieuwe cast

Regisseur Mike Flanagan liet tijdens een interview weten dat we zomaar eens een tweede seizoen van de succesvolle serie kunnen krijgen.

Horror-serie The Haunting of Hill House staat nog maar net op Netflix, maar is nu al een groot succes bij zowel de critici als het publiek. De serie is verder eigenlijk ontworpen als een miniserie van één seizoen, maar door het grote succes kan daar wel eens verandering in komen. Regisseur/scenarist Mike Flanagan heeft al laten weten dat als Netflix een tweede seizoen wil, dit enkel zou kunnen met een volledig nieuwe cast. Flanagan zei er tijdens een interview met Entertainment Weekly het volgende over:

"Ik wil niet te veel speculeren over een tweede seizoen tot Netflix, Paramount en Amblin ons laten weten dat ze een nieuw seizoen willen. Wat ik wel wil zeggen, is dat wat mij betreft het verhaal over de familie Crain helemaal is verteld. Er zijn echter meer dingen die je met de serie kunt doen, niet alleen met het huis maar ook de insteek.

Het idee van een anthology-serie klinkt ook goed. We hebben de Crains echter genoeg zien meemaken, en daar willen we het bij laten. We hebben bij het eerste seizoen nog gedacht aan een cliffhanger, maar uiteindelijk hebben we besloten tot een 'definitief' einde. Omdat de serie vooral gaat over mensen die door geesten worden geterroriseerd, kun je er alle kanten mee op, in of buiten Hill House."


Mocht Flanagans idee doorgaan, dan is het dezelfde aanpak die de makers van de bejubelde AMC-serie The Terror beogen voor het tweede seizoen. Flanagan richt zich voorlopig in elk geval op de film Doctor Sleep, een vervolg op The Shining.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel werkt aan grote serie
Series / Nieuws

Marvel werkt aan grote serie

Maar wat?

Eerder was er het gerucht dat Marvel Studios aan een serie rond Nick Fury werkte voor de Disney-streamingdienst. Nu gaat het verhaal dat er iets anders in de maak is en dat die serie rond de SHIELD-baas er niet komt. Dat stelt Peter Sciretta van Slash Film in een aantal berichten op Twitter.

Volgens Sciretta meldt een bron binnen de studio dat er gewerkt wordt aan iets "groters en beters" dan die serie rond Nick Fury. Maar wat het is wil hij nog niet vertellen, mede omdat er nog geen tweede bron gevonden is om het verhaal te bevestigen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
S3 Netflix-serie 'The Last Kingdom' in november te zien
Series / Nieuws

S3 Netflix-serie 'The Last Kingdom' in november te zien

Twee uur langer dan normaal!

Netflix-serie The Last Kingdom zal in de loop van november te zien zijn op de streamingdienst. De serie was ooit van de BBC, maar is in het derde seizoen een Netflix Original geworden die enkel op de streamingdienst te zien zal zijn. De bedoeling is dat het seizoen tien afleveringen krijgt, in plaats van de gebruikelijke acht.

De serie is gebaseerd op The Saxon Stories van Bernard Cornwell en volgt het verhaal van Uhtred (Alexander Dreymon). De serie gebruikt waargebeurde zaken als basis voor een fictief verhaal. De negende eeuwse koninkrijken die zichzelf verdedigen tegen de Vikingen staan centraal.

Een synopsis is er ook al:
In dit nieuwe seizoen overweegt King Alfred zijn nalatenschap, nu zijn droom van het verenigen van de Engelse koninkrijken in gevaar komt door de aanhoudende Deense aanvallen. Alfred weet dat de enige man met de macht om de opstand neer te slaan en het voortbestaan van de Wessex-dynastie te garanderen de grote krijger en held Uhtred is, maar hun wisselvallige band bereikt een breekpunt. Daarop moet Uhtred een keuze maken: als hij de zaak van Alfred verlaat, is alles waar hij ooit voor gestreden heeft voor niks geweest.

Vanaf 19 november te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'The Walking Dead' nog dramatischer
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead' nog dramatischer

Gelukkig zijn er de streamingkijkers nog.

Gaat het goed met The Walking Dead? Neen. De heel passend getitelde aflevering Warning Signs daalde tot een dieptepunt voor de serie. Deadline meldt dat de serie nog maar een score van 1,94 in de belangrijkste demografie van 18-49-jarigen haalde. Daarnaast daalde het aantal kijkers naar 5 miljoen, nog minder dan de vorige aflevering.

Het is een zorgwekkende trend voor de serie, die steeds minder mensen naar zender AMC weet te trekken. Tegelijk moet opgemerkt worden dat de serie dit seizoen nog altijd relatief goed bekeken wordt op het internet en via de streamingopties van AMC. Dat is een positief teken, al is het teruglopende kijkersaantal op televisie een slecht teken voor een serie die op het punt staat afscheid te nemen van zijn hoofdrolspeler.

Het is jammer, want The Walking Dead heeft dit seizoen een interessant uitgangspunt. De fragiele vrede die bewaard moet worden staat centraal, maar er wordt ook gekeken naar de helikopters die al enige seizoenen te zien zijn en de Whisperers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Manifest' krijgt volledig seizoen van NBC
Series / Nieuws

'Manifest' krijgt volledig seizoen van NBC

Al telt deze minder afleveringen dan verwacht...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Manifest, de NBC reeks die enigszins doet denken aan 'Lost' heeft een volledig seizoen gekregen van NBC. De serie gaat over een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwijnt om vervolgens vijf jaar later terug op te duiken alsof er helemaal niets is gebeurd.

Bovenstaande betekent dat het eerste seizoen van 'Manifest' in totaal over 16 afleveringen zal komen te beschikken. Eerder waren er reeds 13 afleveringen aangekondigd, maar daar komen nu dus nog 3 afleveringen bij. Ondanks het feit dat deze extra afleveringen goed nieuws zijn voor de fans moet het wel gezegd dat het totaal aantal afleveringen van 16 stuks eigenlijk nog vrij weinig is. Anderzijds is het wel zo dat ook andere top series van NBC, namelijk 'This Is Us' evenals 'The Good Place' slechts over respectievelijk 18 en 13 afleveringen per seizoen beschikken.

De cast van Manifest bestaat uit onder meer Josh Dallas en Melissa Roxburgh. Zij spelen broer en zus die beiden op Montego Air Flight 828 zaten en die proberen om vijf jaar later hun leven terug op de rails te krijgen terwijl ze toch trachten te achterhalen wat er nu precies is gebeurd.

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Manifest?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen