Batwoman en Supergirl samen op nieuwe setfoto 'Elseworlds'!

Batwoman en Supergirl samen op setfoto

Ruby Rose en Melissa Benoist spelen de twee superhelden van DC.

Zilko Tarici, 28 oktober 2018 om 15:55

Nu de opnames van de volgend jaar te verschijnen CW Arrowverse-crossover Elseworlds volop in gang zijn, heeft Melissa Benoist (alias Supergirl) via haar Instagram-account een foto gedeeld waarop we haar samen met Ruby Rose als Batwoman zien. Deze foto kun je hieronder bekijken.
De verhaallijn van de miniserie speelt zich af in Gotham City, een stad die nog niet eerder te zien was in de series van The CW. De serie start met een aflevering van The Flash op 9 december, gevolgd door een aflevering van Arrow op 10 december en Supergirl op 11 december. De Legends of Tomorrow doen ditmaal niet mee. Black Lightning heeft nog geen duidelijke link gelegd met het zogenaamde Arrowverse.

In de serie(s) zien we Stephen Amell als Oliver Queen/Green Arrow, de eerder genoemde Benoist als Kara Danvers/Supergirl, Grant Gustin als Barry Allen/The Flash. Gastrollen zijn weggelegd voor Ruby Rose als Kate Kane/Batwoman, Tyler Hoechlin als Clark Kent/Superman en Elizabeth Tulloch als Lois Lane.

Deze verhaallijn betreft de eerste keer dat we Ruby Rose zien als Batwoman. En hoewel zij het nichtje is van Bruce Wayne/Batman in het DC-universum, zullen we Batman voorlopig nog niet de revue zien passeren in het Arrowverse. Zijn bestaan werd echter wel erkend door Oliver Queen in het vorige seizoen van Arrow.Bron: Melissa Benoist

Lees meer over: Elseworlds, Supergirl, Batwoman, Ruby Rose, Melissa Benoist

Populair nieuws