search
Wederom nieuw castlid voor DC-serie 'Swamp Thing'
Series / Nieuws

Wederom nieuw castlid voor DC-serie 'Swamp Thing'

De cast van de veelbelovende serie groeit met de dag.

Na de onthulling van afgelopen week dat Andy Bean en Derek Mears met zijn tweetjes Alec Holland/Swamp Thing zullen spelen, heeft Deadline nu onthuld dat Riverdale-acteur Henderson Wade de rol van Matt Cable, zoon van sheriff Lucilia Cable, zal spelen in de serie. Hij wordt omschreven als een politieagent uit Louisiana die het moet opnemen tegen een bovennatuurlijk kwaad. Daarnaast is Matt een jeugdvriend van hoofdpersonage Abby Arcane (Crystal Reed.


Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de DC Universe-serie ook rollen weggelegd voor Will Patton (als Avery Sutherland), Maria Sten (als Liz Tremayne), Jeryl Prescott (als Madama Xanadu), Jennifer Beals (als Lucilia Cable) en Virginia Madsen (als Maria Sunderland).

In de serie volgen we Abby Arcane, die onderzoek doet naar een moerasvirus in het dorp Marais in de Amerikaanse staat Louisiana. Ze ontdekt al snel dat het moeras in kwestie heel wat duistere geheimen herbergt.

Len Wiseman zal de eerste aflevering regisseren van de serie, die in 2019 wordt verwacht. Wiseman zal daarnaast samen met gerenommeerd regisseur James Wan produceren.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen