Officieel: Tom Hiddleston in Marvel-serie 'Loki' op Disney+!

Hiddleston in Marvel-serie 'Loki' op Disney+!

Walt Disney bevestigt.

Bram de Groot, 9 november 2018 om 08:13

In Avengers: Infinity War leek Loki dood te gaan, maar we zijn nog lang niet van deze Marvel-slechterik af. Walt Disney heeft bevestigd dat er een serie rond het personage komt op Walt Disney's in 2019 te verschijnen streamingdienst Disney+.
Acteur Tom Hiddleston (The Night Manager) gaat het Marvel Cinematic Universe personage opnieuw spelen in de serie die zich uiteraard vooral op Loki gaat richten.

De kans is groot dat de Marvel-series op Disney+ kortere seizoenen worden met slecht een beperkt aantal afleveringen welke een afgebakend verhaal vertellen. Aangezien er a-list acteurs meedoen, moeten de opnames wel in hun drukke agenda's passen.

De Marvel-series op Disney+ gaan flink afwijken van de Marvel-series op bijvoorbeeld ABC (Agents of S.H.I.E.LD.) en Netflix (Daredevil), aangezien Marvel Studios-baas Kevin Feige de series aanstuurt. De tv-divisie van Marvel aangestuurd door Jeph Loeb zou niets met deze reeksen te maken hebben.

Andere kanshebbers op een eigen serie zijn Scarlet Witch en Falcon/Winter Soldier. Disney+ debuteert eind 2019, met mogelijk Loki als eerste Marvel-serie.

Bron: Walt Disney

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Scarlet Witch, Falcon, Winter Soldier, Kevin Feige

Populair nieuws