search
Tweede live-action 'Star Wars'-serie op Disney+ aangekondigd!
Series / Nieuws

Tweede live-action 'Star Wars'-serie op Disney+ aangekondigd!

Een serie die zich afspeelt voor Rogue One: A Star Wars.

Walt Disney heeft laten weten dat er wordt gewerkt aan een tweede live-action Star Wars-serie. Ook deze moet gaan verschijnen op Disney's streamingdienst die eind 2019 live moet gaan. Aanvankelijk werd gedacht dat deze dienst Disney Play zou gaan heten, maar dat is nu officieel Disney+.


Disney voorzitter en CEO Bob Iger onthulde dat de tweede Star Wars-serie volgend jaar in productie gaat. De serie gaat de avonturen volgen van rebel Cassian Andor, in de periode dat de Rebellion wordt gevormd. De serie speelt zich af voor de film Rogue One: A Star Wars Story en Diego Luna (Narcos: Mexico) zal de rol van Andor opnieuw invullen.

"Om terug te gaan naar het universum van Star Wars is heel speciaal voor mij", aldus Luna. "Ik heb zoveel herinneringen aan het geweldige werk dat we samen hebben verricht en de relaties die ik heb opgebouwd. We hebben een fantastisch avontuur voor de boeg. Dit nieuwe opwindende format zal ons de kans geven om dit personage verder te verkennen."

De serie wordt een "spionagethriller die verhalen vol spionnenwerk en uitdagende missies onderzoekt om de hoop te herstellen in een Melkweg die in de greep is van de meedogenloze Empire."

De eerste Star Wars-serie The Mandalorian wordt op dit moment opgenomen en debuteert hoogstwaarschijnlijk gelijk met de verschijning van Disney+.

Aanbevolen artikelen