search
Meer castleden voor nieuw seizoen 'Veronica Mars'
Series / Nieuws

Meer castleden voor nieuw seizoen 'Veronica Mars'

Clifton Collins Jr. en Izabela Vidovic zullen te zien zijn naast Kristen Bell in de herleving van de populaire serie.

Vandaag zijn twee nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van Hulu's herleving van Veronica Mars. Cifton Collins Jr. (Westworld, Super Troopers 2) en Izabela Vidovic (Wonder, The 100) zullen te zien zijn naast Kristen Bell in het nieuwe seizoen, aldus Deadline. Collins zal de rol spelen van Alonzo, een Mexicaanse huurmoordenaar. Vidovic speelt op haar beurt de rol van Matty Ross, een oude vriendin van Veronica.


Deze herleving van Veronica Mars betreft (voorlopig) een eenmalige miniserie van acht afleveringen. De productie is in handen van Warner Bros. Television. Hulu heeft daarnaast een deal gesloten met Warner Bros. om ook de drie voorgaande seizoenen van de serie te kunnen streamen

Hoofdrolspeler Kristen Bell zal de serie samen met Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright en Dan Etheridge produceren. Thomas neemt het script van de eerste aflevering voor zijn rekening. Veronica Mars werd oorspronkelijk uitgezonden op UPN, een voorganger van The CW. Bell speelde een tiener die aan de slag ging als privédetective om de moord op haar beste vriendin op te lossen. De serie werd in 2014 opgevolgd door een film over het personage. Het is nog onbekend wanneer het nieuwe seizoen beschikbaar zal worden gesteld door Hulu.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen