Derde seizoen 'Big Little Lies' is onwaarschijnlijk

Derde seizoen 'Big Little Lies' onwaarschijnlijk

Toch zou de actrice er best voor te vinden zijn...

Geoffrey Ketels, 22 november 2018 om 17:45

Nicole Kidman heeft een interessant, maar voor fans van de serie 'Big Little Lies' weinig hoopgevend interview gegeven. De kans dat er een derde seizoen van de serie komt lijkt namelijk bijzonder klein te zijn. Kidman gaf in het interview aan dat het bijzonder moeilijk zou zijn om de volledige groep terug samen te krijgen voor een derde seizoen. Wel gaf ze meteen aan dat ze het erg fijn zouden vinden om het te doen. De 'volledige groep' waar Kidman naar verwijst is een cast bestaande uit verschillende filmsterren. Het gaat daarbij niet alleen om haar zelf, maar ook om bijvoorbeeld Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz evenals Shailene Woodley en Meryl Streep.
Opmerkelijk was ook dat Kidman liet optekenen dat het eigenlijk nooit de bedoeling is geweest om een tweede seizoen van de serie uit te brengen. Daarmee wordt uiteraard extra benadrukt hoe moeilijk het zal zijn voor de reeks om een derde seizoen te kunnen bemachtigen. Toch is niets helemaal uitgesloten.

"Als Marvel er in slaagt om enkele van de grootste sterren op deze planeet in vier 'Avengers' films te laten opdraven lang nadat ze daar eigenlijk nog zin in hebben (Chris Evans), dan kan het zomaar mogelijk zijn dat ook HBO er in slaagt om nog een extra seizoen van 'Big Little Lies' uit te brengen".

Het tweede seizoen van de serie komt er in ieder geval volgend jaar aan!

Bron: TV.com

Lees meer over: Big Little Lies, serie, Nicole Kidman

Informatie over de serie: Big Little Lies

Populair nieuws