search
Donald Sutherland in HBO's 'The Undoing'

Donald Sutherland in HBO's 'The Undoing'

De cast wordt zo mogelijk nog aantrekkelijker...

Geoffrey Ketels

De cast van de serie 'The Undoing' van HBO krijgt langzaam maar zeker vorm. De eerste twee namen die bekend werden gemaakt, namelijk 'Hugh Grant' en 'Nicole Kidman' waren reeds om duimen en vingers van af te likken, maar er is meer. Nu heeft HBO namelijk bekend gemaakt dat ook niemand minder dan 'Donald Sutherland' de cast zal vervoegen. De Emmy en Oscar winnaar zal in de serie Kidman's vader spelen. De reeks is bovendien afkomstig van hetzelfde team als deze achter 'Big Little Lies' en is gebaseerd op de roman 'You Should Have Known'.


"The Undoing" legt de focus op Grace Sachs (gespeeld door Kidman), een succesvolle arts welke haar droomleven lijkt te leven. Ze doet dit met de steun van een toegewijde echtgenoot. De echtgenoot wordt gespeeld door Hugh Grant. Het koppel heeft een jonge zoon welke naar een elite private school gaat in New York. Op het ogenblik dat haar man komt te verdwijnen lijkt het leven van Sachs compleet in te storten. Dit niet in het minst omdat er heel wat opvallende onthullingen aan het licht komen.

Het personage van Sutherland zal luisteren naar de naam 'Franklin Renner'. Hij is een gepensioneerde bankier en liefdevolle grootvader. Hij ziet het als zijn taak om zijn familie te beschermen wanneer de ene onthulling de andere in sneltempo opvolgt.

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe, gelimiteerde HBO serie?

Aanbevolen artikelen