search
Christian Bale niet in tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Christian Bale niet in tweede seizoen 'True Detective'

Zijn agent ontkent alles.

In tegenstelling tot een eerder bericht zal acteur Christian Bale, die we vooral kennen als Batman in de trilogie van Christopher Nolan, niet meespelen in het tweede seizoen van True Detective. De hoofdrollen in het eerste seizoen van de serie werden gespeeld door Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Maar, omdat zij niet terugkeren, wordt er al een tijdje gespeculeerd over mogelijke vervangers.


"Ik weet dat de berichten niet kloppen," vertelde vertegenwoordiger Jennifer Allen over het casten van Bale in de serie. "Het eindresultaat is, dat hij het niet gaat doen." Wat ze precies met die opmerking bedoelde is niet zeker, al suggereert het natuurlijk wel dat Bale onderhandeld heeft voor een rol.

Vervolgens reageerde ook nog Bale's agent Patrick Whitesell op het nieuws. "Niet waar. Hij heeft er geen interesse in." Luidde zijn reactie op het nieuws. Het is dus nog even wachten voordat we weten wie er wél een rol in de serie gaan spelen. Bale wordt het in elk geval niet.

De kans lijkt overigens groot dat vrouwen de hoofdrol spelen in het nieuwe seizoen. Showrunner Nic Pizzolatto liet eerder nog weten dat er in het tweede seizoen drie nieuwe personages gevolgd worden. Verder zal het draaien om sterke vrouwen, slechte mannen en de duistere onderwereld van het Amerikaanse transportsysteem.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen