search
Teaser grote veldslag 'Game of Thrones'
Series / Foto's

Teaser grote veldslag 'Game of Thrones'

En een setfoto van Slaver's Bay.

2013 komt langzaam tot een einde, en dat betekent dat het wachten op seizoen 4 van Game of Thrones bijna voorbij is. De officiële productieblog van de steeds populairdere HBO-serie heeft nu een aantal foto's van de set vrijgegeven. De foto's zijn specifiek van de negende aflevering van het seizoen, waarin een grote veldslag plaatsvindt.


Neil Marshall, die de beroemde aflevering Blackwater regisseerde, keerde terug als regisseur van deze nieuwe aflevering. "Ditmaal vindt het gevecht dat Neil ons brengt niet plaats op het water. De veldslag zal ook niet overladen worden door wildvuur, maar je zult nog nooit een leger als dit gezien hebben in 'Game of Thrones'", schrijft het productieblog bij onderstaande foto.



Verder is er een foto van de set van het verhaal van Daenerys (Emilia Clarke). "Er zijn een aantal specifieke locaties waar we om veiligheidsredenen niets over mogen zeggen, maar het was geweldig om in zo'n mooi land te filmen op deze unieke manier. De steegjes van Old Town en de kusthotels zijn omgetoverd tot forten en dat was geweldig om te zien. En het gebeurt niet bepaald elke dag dat je de opnames stop moet leggen omdat iemand op de achtergrond stunts uithaalt met een speedboat."



HBO heeft nog geen datum bekend gemaakt waarop de eerste aflevering van seizoen vier te zien is. Wel kunnen we er veilig vanuit gaan dat dit eind maart, of begin april zal zijn. Seizoen vier bestaat uit tien afleveringen en volgt ruwweg de tweede helft van A Storm of Swords, het derde boek uit de reeks van George R.R. Martin.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen