search

Ons nieuws van maandag 30 december 2013

Tien foto's 'Sherlock' seizoen 3
Series / Foto's

Tien foto's 'Sherlock' seizoen 3

We zien slechteriken en huwelijken.

Er is een tiental nieuwe foto's vrijgegeven van het derde seizoen van Sherlock. Daarin keren Benedict Cumberbatch en Martin Freeman terug als Sherlock en Dr. John Watson.

Eerder vertelden bedenkers Steven Moffat en Mark Gatiss dat het idee dit seizoen is dat iedereen is verder gegaan zonder Sherlock. Zo is Watson getrouwd, en komen er nieuwe slechteriken.

Dit seizoen begint als Londen bedreigd wordt met terroristische aanslagen. Sherlock keert terug uit de schaduwen en wil weer in contact treden met Watson. Die is er natuurlijk niet bepaald blij mee dat Sherlock zich twee jaar schuilgehouden heeft. Seizoen 3 gaat op 1 januari in première, met een aflevering met de titel The Empty Hearse. Aflevering twee heet The Sign of Three en aflevering drie heet His Last Vow.



















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser grote veldslag 'Game of Thrones'
Series / Foto's

Teaser grote veldslag 'Game of Thrones'

En een setfoto van Slaver's Bay.

2013 komt langzaam tot een einde, en dat betekent dat het wachten op seizoen 4 van Game of Thrones bijna voorbij is. De officiële productieblog van de steeds populairdere HBO-serie heeft nu een aantal foto's van de set vrijgegeven. De foto's zijn specifiek van de negende aflevering van het seizoen, waarin een grote veldslag plaatsvindt.

Neil Marshall, die de beroemde aflevering Blackwater regisseerde, keerde terug als regisseur van deze nieuwe aflevering. "Ditmaal vindt het gevecht dat Neil ons brengt niet plaats op het water. De veldslag zal ook niet overladen worden door wildvuur, maar je zult nog nooit een leger als dit gezien hebben in 'Game of Thrones'", schrijft het productieblog bij onderstaande foto.



Verder is er een foto van de set van het verhaal van Daenerys (Emilia Clarke). "Er zijn een aantal specifieke locaties waar we om veiligheidsredenen niets over mogen zeggen, maar het was geweldig om in zo'n mooi land te filmen op deze unieke manier. De steegjes van Old Town en de kusthotels zijn omgetoverd tot forten en dat was geweldig om te zien. En het gebeurt niet bepaald elke dag dat je de opnames stop moet leggen omdat iemand op de achtergrond stunts uithaalt met een speedboat."



HBO heeft nog geen datum bekend gemaakt waarop de eerste aflevering van seizoen vier te zien is. Wel kunnen we er veilig vanuit gaan dat dit eind maart, of begin april zal zijn. Seizoen vier bestaat uit tien afleveringen en volgt ruwweg de tweede helft van A Storm of Swords, het derde boek uit de reeks van George R.R. Martin.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
RTL 4 zendt misdaaddrama 'Broadchurch' uit
Series / Nieuws

RTL 4 zendt misdaaddrama 'Broadchurch' uit

Eindelijk kunnen ook de Nederlandse serieliefhebbers genieten van deze Britse topper.



Verleden week verscheen het bericht dat de Amerikaanse zender Fox de succesvolle en recente Britse tv-serie Broadchurch (2013-heden) van ITV gaat remaken. In Nederland is de originele tv-serie nog niet op televisie verschenen. RTL brengt hier verandering in. Deze commerciële zender gaf afgelopen week een persbericht uit, waarin kenbaar werd gemaakt dat de achtdelige serie vanaf zondag 5 januari verdeeld over vier avonden te zien is.

In Broadchurch wordt op het strand van Broadchurch in het Britse Dorset het levenloze lichaam van een 11-jarige jongen gevonden. Dit is het startschot voor een diepgravend onderzoek. Rechercheurs Alec Hardy (David Tennant) en Ellie Miller (Olivia Colman) bijten zich vast in de zaak. Terwijl de Britse media zich op het drama storten en de kleine gemeenschap langzaam maar zeker uit elkaar valt, komt het ene na het andere geheim boven water.

Vanaf 5 januari, vanaf 20.00 uur, zendt RTL4 vier zondagen lang twee afleveringen uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen