search
De topseries die in januari op Netflix verschijnen
Series / Featured

De topseries die in januari op Netflix verschijnen

Heel veel nieuws.

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van januari, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.


11 januari: Titans
Deze DC-serie draait om een groep van jonge superhelden. Zij worden aangevoerd door Nightwing, die ooit onder de naam Robin door het leven ging. Maar Robin hield er gewelddadigere methoden op na…




18 januari: Star Trek: Discovery
Elke week is er een nieuwe aflevering te zien van deze serie van CBS en Netflix. Het tweede seizoen toont de Enterprise en Discovery. Captain Christopher Pike roept de hulp van de Discovery in om een mysterieus fenomeen te onderzoeken.




1 januari: A Series of Unfortunate Events
Het derde en laatste seizoen van de show is vanaf 1 januari op Netflix te zien. Na het verlies van hun ouders als gevolg van een mysterieuze brand, moeten de drie Baudelaire kinderen zien te overleven en uit zoeken waar hun ouders mee te maken hadden.




1 januari: The Bridge
Het vierde seizoen van de opvallend sterke misdaadserie is straks op Netflix te zien. Saga keert nog eens terug om onderzoek te doen en doet dat samen met haar nieuwe partner.




1 januari: How to Get Away with Murder
Een groep ambitieuze rechtenstudenten en hun briljante professor raakt verbonden met een gestoorde moord, die hun levens voor altijd zal veranderen.



En verder…

1 januari
Comedians of the World
Pinky Malinky
Tidying up with Marie Kondo

11 januari
Back with the Ex
Friends From College (seizoen 2)
Sex Education

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen