search

Ons nieuws van maandag 24 december 2018

Teaser trailer voor 'Titans'-opvolger 'Doom Patrol'!
Series / Trailer

Teaser trailer voor 'Titans'-opvolger 'Doom Patrol'!

Al heel snel te zien op DC Universe.

DC Entertainment werkt hard aan het uitbouwen van een nieuwe reeks series gebaseerd op de eigen comics. Het eerste seizoen van Titans is net afgerond en nu wordt er alweer ingezet op de aansluitende serie. Via een eerste teaser trailer een blik op de serie Doom Patrol. Ook de verschijningsdatum is bekend!



De teaser voor de Titans spin-off Doom Patrol toont de liefhebber een blik op Matt Bomers Negative Man, Brendan Frasers Robotman en April Bowlbts Elasti-Woman. Zij waren al te zien in Titans. Nieuwe gezichten in de teaser zijn Joivan Wade als Cyborg, Diane Guerrero als Crazy Jane en Timothy Dalton als Dr. Niles Caulder / The Chief. Samen vormen zijn de zes leden van Doom Patrol.

Op 15 februari debuteert Doom Patrol op het "betaalkanaal" DC Universe. Deze is niet in Nederland te raadplegen. Titans debuteert op 11 januari in zijn geheel op Netflix. Doom Patrol zal ongetwijfeld enkele maanden later volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De topseries die in januari op Netflix verschijnen
Series / Featured

De topseries die in januari op Netflix verschijnen

Heel veel nieuws.

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van januari, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.


11 januari: Titans
Deze DC-serie draait om een groep van jonge superhelden. Zij worden aangevoerd door Nightwing, die ooit onder de naam Robin door het leven ging. Maar Robin hield er gewelddadigere methoden op na…




18 januari: Star Trek: Discovery
Elke week is er een nieuwe aflevering te zien van deze serie van CBS en Netflix. Het tweede seizoen toont de Enterprise en Discovery. Captain Christopher Pike roept de hulp van de Discovery in om een mysterieus fenomeen te onderzoeken.




1 januari: A Series of Unfortunate Events
Het derde en laatste seizoen van de show is vanaf 1 januari op Netflix te zien. Na het verlies van hun ouders als gevolg van een mysterieuze brand, moeten de drie Baudelaire kinderen zien te overleven en uit zoeken waar hun ouders mee te maken hadden.




1 januari: The Bridge
Het vierde seizoen van de opvallend sterke misdaadserie is straks op Netflix te zien. Saga keert nog eens terug om onderzoek te doen en doet dat samen met haar nieuwe partner.




1 januari: How to Get Away with Murder
Een groep ambitieuze rechtenstudenten en hun briljante professor raakt verbonden met een gestoorde moord, die hun levens voor altijd zal veranderen.



En verder…

1 januari
Comedians of the World
Pinky Malinky
Tidying up with Marie Kondo

11 januari
Back with the Ex
Friends From College (seizoen 2)
Sex Education

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde seizoen 'Z Nation' is laatste
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Z Nation' is laatste

Na 68 afleveringen is het gedaan.

Het huidige seizoen van Z Nation is het laatste. Dat heeft Syfy vandaag beken gemaakt. Daarmee komt er na vijf behoorlijk succesvolle jaren een einde aan de post-apocalyptische serie. Dat laat David Michael Latt, een van de producenten van de serie, weten in een bericht op Twitter.

"We wilden het jullie face-to-face vertellen… we krijgen geen zesde seizoen," aldus Latt in de video hieronder. "We stoppen met het vijfde seizoen. Dat vinden we erg jammer, maar we zijn ook erg dankbaar voor de vele kansen die we met de serie gekregen hebben. Dit is niet het einde van alles. Maar het begin van een boel zaken."

Het vijfde seizoen zal vanaf 28 december te zien zijn op de Amerikaanse televisiezender. Tegen de tijd dat de show van Karl Schaefer en Craig Engler voorbij is, heeft deze 68 afleveringen gekregen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe blik op cast 'The Crown' S3
Series / Foto's

Nieuwe blik op cast 'The Crown' S3

De Netflix-hit gaat snel verder.

Het derde seizoen van The Crown lijkt snel naderbij te komen. Althans: vandaag heeft Netflix via Entertainment Weekly weer nieuwe beelden vrijgegeven van de serie. Heel rustig masseert men de nieuwe cast in en wordt duidelijk wat we straks kunnen verwachten. Dat is een goed plan, want de serie heeft straks een volledig nieuwe cast.

Waar de tweede reeks eindigde in 1964, gaat de derde verder in het jaar 1976. We zien de opkomst van premier Harold Wilson, en hoe het huwelijk van Margaret en Antony Armstrong-Jones langzaam uit elkaar valt. Ook ontmoeten we volwassen versies van Prince Charles en Princess Anne. De cast blijft - net als de vorige keer - twee seizoenen en zal daarna vervangen worden door nieuwe acteurs.

Er is nog geen releasedatum voor het volledige derde seizoen van de serie bekendgemaakt.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onthullende promo 'Gotham' S5
Series / Trailer

Onthullende promo 'Gotham' S5

Heel veel nieuwe beelden in deze teaser.

De promo voor het vijfde seizoen van Gotham maakt een ding heel duidelijk: Batman komt naar de serie. Hoe duister de wereld ook is, er is licht, horen we in de promo. Daarin zien we een heleboel schurken en ook een duidelijke blik op de held van de show: Bruce Wayne (David Mazouz), die gaat helpen met het verjagen van alle schurken.

Opvallend genoeg heeft Gotham besloten een nieuwe weg te volgen rond de oorsprong van de Dark Knight. Ditmaal zijn het de schurken die maken dat Batman ontstaat, in plaats van het omgedraaide. Gewoonlijk zijn de vele schurken het resultaat van het feit dat de Batman bestaat. Afijn: hieronder de vier minuten (!) durende trailer voor het laatste seizoen:

Er wordt overigens wel heel veel gedeeld rond de serie, dus kijk de trailer alleen als je dat niet heel erg vindt. Vanaf 3 januari te zien op FOX.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
S9B 'The Walking Dead' wordt gruwelijk
Series / Video/clip/featurette

S9B 'The Walking Dead' wordt gruwelijk

Dat blijkt uit een trailer.

Er is een behoorlijk gruwelijke teaser online gezet voor het tweede deel van het negende seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Daarin zien we hoe Alpha, de leider van de Whisperers, een masker in elkaar naait, gemaakt van mensenhuid en dat masker draagt. Vermoedelijk hoopt AMC zo duidelijk te maken dat de serie heel gruwelijk wordt straks.

Het negende seizoen belooft ook in de laatste afleveringen behoorlijk gruwelijk te zijn. De overlevenden nemen het op tegen de Whisperers, die zichzelf vermommen als zombies om zo te kunnen overleven tussen de zombies. In eerste instantie werd gedacht dat dit een nieuwe vorm van Walkers zou zijn, maar al snel bleek dat de Whisperers gewoon mensen zijn die dankzij hun bizarre vermomming tussen zombies kunnen leven.

De volgende aflevering van de serie is te zien op 10 februari op AMC.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.