search
Twee foto's aankomende 'Game of Thrones' aflevering
Series / Foto's

Twee foto's aankomende 'Game of Thrones' aflevering

We zien het gevecht tussen The Mountain en The Viper.

Er zijn twee nieuwe foto's van de aankomende nieuwe aflevering van HBO-serie Game of Thrones vrijgegeven. De eerste foto geeft ons een duidelijke blik op het aankomende gevecht tussen de Viper en de Mountain en de andere foto laat een bezorgde Sansa zien. Verder vertelde Pedro Pascal, die de rol van Oberyn Martell, a.k.a. The Viper speelt, over de voorbereidingen voor dit gevecht.


"Hij is een kop groter dan mij," vertelde Pascal. "Hij is dik twee meter lang, ik bijna 1,80. Ik geloof dat hij ook drie keer zoveel weegt als ik. Ik kreeg het gevoel alsof ik tegenover een reus stond. En toen zat hij ook nog eens in een enorme wapenuitrusting en was zijn zwaard even lang als ik ben. Dat was echt erg intimiderend, maar tegelijk geweldig om te doen, omdat ik geloof dat Oberyn houdt van dit soort uitdaging."

Fans zullen niet teleurgesteld zijn volgens Pascal: "Ik zou zeggen dat fans van de boeken die ook fan zijn van de show, nog nooit teleurgesteld zijn in hoe dit soort grote gebeurtenissen in beeld gebracht zijn. En ik kan je verzekeren, dat zal ook ditmaal niet gebeuren."



In de aflevering The Mountain and the Viper, die maandag in Nederland in première gaat, staat er veel te gebeuren. Onverwachte bezoekers dienen zich aan in Mole's Town. Verder worden de motieven van Littlefinger (Aidan Gillen) in twijfel getrokken. Ramsay (Iwan Rheon) probeert zich te bewijzen aan zijn vader en er wordt besloten over Tyrion's (Peter Dinklage) lot.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen