Sony wil serie 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Sony wil serie Spider-Man: Into the Spider-Verse

Jim Pedd, 10 januari 2019 om 12:18

Sony boekt momenteel groot succes met Spider-Man: Into the Spider-Verse. De animatiefilm lijkt gegarandeerd een vervolg te krijgen en Sony wil ook kijken naar spin-offs rond Spider-Gwen en andere vrouwelijke helden. Er zou zelfs gekeken worden naar spin-off voor televisie.

Dat meldt The New York Times vandaag op basis van uitgebreid bericht van de studio. Die kijkt momenteel naar diverse opties voor al zijn entertainmentzaken en dus ook naar het Spider-Verse.

De film draait om Miles Morales en Gwen Stacey. De bedoeling is echter ook om uiteindelijk uit te breiden naar televisie. Die serie zou dan draaien om personages als Spider-Ham, Spider-Man Noir of Peni Parker. Alledrie zijn hooguit ondersteunende personages in de films en zouden prima hun eigen serie kunnen dragen.

Wanneer de series er zouden moeten komen is niet zeker. Ook zou Sony nog op zoek moeten naar een plek om ze uit te zenden en dat vergt vermoedelijk enige onderhandelingen. De kans is dus klein dat de serie er op korte termijn komt.

Bron: The New York Times

Lees meer over: Spiderman into the spiderverse, Sony, Spiderman

Populair nieuws