CBS bestelt pilot order voor 'Evil'

CBS bestelt pilot order voor 'Evil'

Geoffrey Ketels, 10 januari 2019 om 16:35

CBS heeft bekend gemaakt dat het een pilot order heeft geplaatst voor een nieuwe serie genaamd 'Evil'. Het gaat hierbij om een X-Files achtige reeks welke gaat over een team die bijzondere gebeurtenissen onderzoekt. Het zijn de makers van 'The Good Fight', namelijk Robert en Michelle King welke terug de handen in elkaar slaan met CBS voor de nieuwe serie.

De nieuwe serie 'Evil' zal het verhaal vertellen van een sceptische, vrouwelijke klinisch psycholoog die samen gaat werken met een priester in opleiding en een arbeider om zogenaamde mirakels te onderzoeken. Niet alleen mirakels, maar ook tal van andere buitengewone gebeurtenissen zoals mensen die af te rekenen krijgen met demonen komen aan bod. Samen proberen ze per geval te bepalen of er een wetenschappelijke verklaring voor kan worden gevonden of niet.

Evil is al de tweede pilot order die door CBS is bevestigd. Eerder raakte namelijk ook bekend dat 'Surveillance' aan het pilot rooster van het netwerk was toegevoegd. Naar welke van de beide series kijk jij het meeste uit?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Evil, The XFiles, serie, CBS

Populair nieuws