search
Originele 'Baywatch' keert terug!
Series / Nieuws

Originele 'Baywatch' keert terug!

Pamela Anderson in High Definition.

Tussen 1989 en 2001 was de tv-serie Baywatch te zien. Het was een groot succes en de nodige acteurs en vooral actrices hebben hun faam te danken aan de actie-dramaserie. Na de voor velen teleurstellende film uit 2017 keert de originele franchise nu terug op televisie!

Dit keer overigens niet met een nieuwe serie. In het kader van het 30-jarige bestaan van de serie gaat Amazon Prime Video de serie "ge-remastered" aanbieden. De originele serie werd namelijk opgenomen in 35mm en nu zal deze in high definition beschikbaar zijn.

De serie rond vooral Mitch Buchanan (David Hasselhoff) en zijn collega's laat de Los Angeles County lifeguards zien, en hun avonturen op en rond het strand. Baywatch wist enorme aantallen kijkers te trekken.

Beach babes
Naast Hasselhoff waren er ook rollen voor beach babes als Erika Eleniak (seizoen 1-3), Pamela Anderson (seizoen 3-7), Carmen Electra (seizoen 8), Gena Lee Nolin (seizoen 6-8) en Yasmine Bleeth (seizoen 4-8). Vanaf aankomende zondag verschijnen de eerste afleveringen in HD op Amazon.

Aanbevolen artikelen